Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Διερευνητικές επαφές μέσω «Λύμπε»

Επαφές για να «κόψει» αντιδράσεις παικτών σχετικά με το ενδεχόμενο να αγωνιστούν στην ΑΕΚ την επόμενη σεζόν έχει ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Διερευνητικές επαφές μέσω «Λύμπε»
Οι «μηχανές» στην ΑΕΚ για την επόμενη μέρα της ομάδας στη «νέα» Γ’ Εθνική δουλεύουν σε ψηλούς ρυθμούς σε όλα τα μέτωπα. Από τη μία ο Δημήτρης Μελισσανίδης, κινεί τα νήματα για την επιστροφή της «Ένωσης» στο καινούργιο της σπίτι, με αποκορύφωμα το αυριανό ταξίδι στο Τορίνο για να πάρει… ιδέες από το καινούργιο γήπεδο της Γιουβέντους και από την άλλη ο Ντούσαν Μπάγεβιτς «τρέχει» τις εξελίξεις στο αγωνιστικό κομμάτι.

Όσον αφορά τον δεύτερο τομέα, ο Σερβοέλληνας φαίνεται πως έχει αναθέσει στον Νίκο Λυμπερόπουλο τη βολιδοσκόπηση των διαθέσεων των παικτών που θα απαρτίσουν το νέο ρόστερ των «κιτρινόμαυρων».

Από τη μεριά του ο πρώην άσος της ΑΕΚ, έχει ξεκινήσει ήδη επαφές –σε ανεπίσημο στάδιο- με νυν παίκτες αλλά και με ποδοσφαιριστές που βρίσκονται ψηλά στην λίστα της επόμενης σεζόν.

Έτσι μετά από αυτές με τους Νίκο Γεωργέα και Παντελή Καφέ, ο «Λύμπε» επικοινώνησε και με τον Χρήστο Μπούρμπο προκειμένου να του μεταφέρει τη διάθεση της «Ένωσης» για εκ νέου συνεργασία.

Κάτι τέτοιο αναμένεται και με άλλους ποδοσφαιριστές στη συνέχεια καθώς στην ΑΕΚ θέλουν να γνωρίζουν σε πρώτη φάση τις διαθέσεις των παικτών για ενδεχόμενη συμμετοχή τους στην επόμενη μέρα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: