Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Νέο 1924 θα μοιάζει εκείνη η μέρα...!!

Να αρχίσω με ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις ευχές. Που όπως πάντα είχαν πολύ ΑΕΚ μέσα και παρότι στην χειρότερη καμπή της ιστορίας μας αυτή την φορά μοιάζει να υπάρχει μεγαλύτερη πίστη από ποτέ πως μπορούν να βγουν αληθινές. Γράφει ο Κώστας Κετσετζόγλου...
Να είμαστε λοιπόν καλά και του χρόνου να έχει τελειώσει το πρώτο μέρος του μαρτυρίου, της ταλαιπωρίας εκεί που ποτέ δεν πιστεύαμε πως θα βρεθούμε αλλά από εκεί θα ξεκινήσει και η λύτρωση. Και η μεγάλη διπλή επιστροφή. Στην κορυφή και στο σπίτι μας. Να είμαστε καλά, να έχουμε υγεία, να προσέχουμε τους εαυτούς μας για να ζήσουμε αυτά που αξίζουμε. Γιατί ο Σίσυφος μπροστά στον... ΑΕΚτζή είναι απλή οδοντόκρεμα.
@ Η καρδιά της ΑΕΚ χτυπάει σήμερα και στο Τορίνο. Εκεί που η Μεγάλη Κυρία έφτιαξε το σπίτι της όπως το ήθελε και ολοκληρώθηκε σαν τεράστια ομάδα γιατί παρότι ήταν πάντα πολύ μεγάλη ομάδα το προηγούμενο σπίτι της δεν της ταίριαζε. Κι ας ήταν μεγαλύτερο. Μέσα από τις δεκάδες φωτογραφίες και τα βίντεο πραγματικά το ερωτεύτηκα αυτό το γήπεδο τώρα που το μελέτησα εντατικά. Και νομίζω πως πραγματικά στο λίγο μικρότερο του ταιριάζει γάντι στην ΑΕΚ και στην Νέα Φιλαδέλφεια. Οπως είπαμε κι από χθες το ταξίδι δεν είναι απλά για να δει ένα γήπεδο ο Μελισσανίδης. Θα δει το συγκεκριμένο γήπεδο και το συγκεκριμένο πρότζεκτ γιατί κατέληξε σε αυτό μετά από πολύ δουλειά και έρευνα. Και γενικά τα πράγματα είναι πολύ πιο προχωρημένα από όσο φαίνεται και αυτά που γράφονται στην περίπτωση μας είναι πολύ λιγότερα από αυτά που γίνονται ή προγραματίζονται. Το λέω με σιγουριά αυτό.
@ Το γήπεδο λοιπόν θα ολοκληρώσει την ομάδα. Κι όταν πρώτα ο Θεός είναι έτοιμο και παραδοθεί στα παιδιά που θα έχουμε στην ομάδα, στα τυχερά αυτά παιδιά, και σε όλους μας τότε θα ξαναρχίσει πραγματικά το ταξίδι προς την δόξα. Σαν ένα νέο 1924 θα είναι εκείνη η μέρα και πόσο θέλω να την ζήσω Θεέ μου. Μέχρι τότε βέβαια έχουμε μπροστά μας τον Γολγοθά. Τα πράγματα δεν  θα είναι καθόλου εύκολα. Και πραγματικά δεν πιστεύω πως θα είναι τόσο δύσκολο το αγωνιστικό, που βέβαια θα ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι αν δεν υπήρχε Μελισσανίδης, αλλά το να μπορέσει η ΑΕΚ να μείνει δυνατή και ζωντανή στην καθημερινότητα. Εκεί πρέπει να ρίξει το μεγαλύτερο βάρος ο Τίγρης και όλοι μας. Πιστεύω όμως πως αυτό που θα χτιστεί από την πρώτη μέρα θα αξίζει. Και θα φέρει τον κόσμο κοντά. Η κινητήρια δύναμη ήταν είναι και θα είναι πάντα αυτός.
@ Σήμερα είναι επιτέλους η δίκη του Μάκη Ψωμιάδη, συγγενών και λογιστών.  Πλέον δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Πρώτη πρώτη είναι η δίκη, οπότε δεν κινδυνεύει από... ωράριο, και πλέον άλλη αναβολή δεν χωράει. Το αίσχος των αναβολών σήμερα τελειώνει και η δίκη αρχίζει. Υπενθυμίζω πως είναι η δίκη στο ποινικό κομμάτι ενώ το αστικό έχει τελεσιδικήσει και ο Ψωμιάδης οφείλει στην ΑΕΚ 22.000.000 που έχουν σχεδόν διπλασιαστεί από τους τόκους. Επίσης να υπενθυμίσω πως είναι όλη η οικογένεια της ΑΕΚ και απέναντι ο Ψωμιάδης. Ελπίζω το Ελληνικό κράτος και η δικαιοσύνη να σταθούν στο ύψος του επιτέλους και το ίδιο να κάνουν και όλοι οι παράγοντες της δίκης.
Πηγή: aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: