Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Κλάους ο ΠΑΟΚ, σχόλασε ο γάμος!!

Ο «Δικέφαλος» έγινε πρώτα ομάδα και μετά αφεντικό στην Τρίπολη. Τι έκαναν αυτοί που τα... άκουσαν και τι να περιμένουμε για την συνέχεια; «Ντου στα Αποδυτήρια» για το μεγάλο διπλό του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη. Με τον δικέφαλο να γίνεται πλέον αφεντικό στην κούρσα.
Αυτή την φορά έβλεπες ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο. Όχι όπως στα προηγούμενα ματς τόσο στα πλέι οφ, όσο και την τελευταία διετία στην Τρίπολη που η ομάδα είχε τα χάλια της, όπως λέγαμε και χθες.
Ο ΠΑΟΚ, δηλαδή, μπήκε και κυριάρχησε από το πρώτο λεπτό. Τον στρίμωξε τον Αστέρα και τον υποχρέωσε να κάνει το χειρότερό του παιχνίδι μέσα στην Τρίπολη.
Όπως έπρεπε
Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, έπαιξε όπως έπρεπε. Το πόσο αγχωμένοι ήταν οι παίκτες του, βέβαια, φάνηκε από τον τρόπο που χάνανε τις ευκαιρίες. Θα μπορούσε, δηλαδή, να το είχε καθαρίσει πιο εύκολα το ματς, αν υπήρχε στοιχειώδης ευστοχία.
Και, βέβαια, το ότι άνοιξε το σκορ ο Αθανασιάδης, λέει πολλά. Όπως, φυσικά, θα ήταν τρομερός συνδυασμός αν σκόραρε νωρίτερα και ο Σαλπιγγίδης στην μεγάλη ευκαιρία που έχασε.
Οι δυο που τα άκουσαν και ο Κατσουράνης
Γιατί το λέω αυτό; Θυμόσαστε τι έγραφα προχθές; Ότι τρείς είναι οι παίκτες – κλειδιά που μπορούν να καθαρίσουν αυτό το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Οι δυο είναι αυτοί που τα άκουσαν από τον κόσμο, ο Κλάους και ο Σαλπιγγίδης. Και ο τρίτος είναι αυτός που οι οπαδοί τού είπαν «πάρε την ομάδα στις πλάτες σου». Ο Κατσουράνης. Και όντως έγινε έτσι.
Ο Αθανασιάδης έκανε το 1-0 και σχόλασε ο γάμος. Ήρθε και το 2-0 από τον Κατσουράνη και σφραγίστηκε η νίκη.
Αφεντικό…
Και τώρα, βέβαια, ο ΠΑΟΚ είναι σε ρόλο οδηγού. Γίνεται αφεντικό για την πρωτιά και πολύ δύσκολα πλέον θα την χάσει μετά το μεγάλο διπλό που έκανε στην Τρίπολη και την ισοπαλία στο ΠΑΣ - Ατρόμητος. Πήρε και ηθικό πια και τώρα θα πάει πιο ήρεμος στο επόμενο παιχνίδι.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: