Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Την διαφορά αν παίξει το 50%!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον δρόμο που επέλεξε ο Παναθηναϊκός με τις καταγγελίες για την διαιτησία, αλλά για τον Μπαϊράμι ο οποίος μπορεί να κάνει την διαφορά. Δύο είναι οι δρόμοι, για να βάλεις με το παρασκήνιο. Ο ένας είναι να βρεις τρόπο να προστατέψεις την ομάδα σου χωρίς να το φωνάζεις και ο δεύτερος είναι να καταγγέλεις να φωνάζεις, μήπως ιδρώσει το αυτί κανενός και αλλάξει κάπως η κατάσταση.
Ο Παναθηναϊκός επιλέγει τις καταγγελίες και τις μηνύσεις. Δρόμος, που κάθε άλλο πάρα σου εξασφαλίζει την ισονομία στο...σάπιο ελληνικό πρωτάθλημα , όπου βλεπουμε τι γίνεται κάθε χρόνο. Δυστυχώς εδώ στο ...Ελλάντα αν πηγαίνεις με το σταυρό στο χέρι και χαμένος από χέρι είσαι και μακάκας.
Πέρα από το παρασκήνιο ο Παναθηναϊκός πρέπει να κοιτάξει να φτιάξει μία νορμάλ ομάδα στο γήπεδο. Μία ομάδα, που θα χαίρεται ο κόσμος του να την βλέπει και όχι αυτό το συνοθύλευμα, που παρουσιάστηκε την χρονιά, που τελείωσε.
Ο Μπαϊράμι που φαίνεται ότι παίρνει ο Παναθηναϊκός έχει σπουδαία χαρακτηριστικά με γεμάτες χρονιές στην Τβέντε, αλλά λίγες συμμετοχές στην Μονακό την τελευταία χρονιά. Το 50% από αυτό που μπορεί, να παίξει θα κάνει την διαφορά σε αυτόν τον Παναθηναϊκό.
Μακάρι και οι άλλες επιλογές παικτών να μοιάζουν σαν και αυτές του Μπαιράμι. Που φαίνεται, ότι μοιάζουν αν κρίνω από τα χαρακτηριστικά του Τσέχου Μπόρεκ και του Γάλλου Ντελαπλάς.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: