Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Ενδιαφέρον Τσάρλτον για Παπάζογλου!!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Τσάρλτον βρίσκεται ο Θανάσης Παπάζογλου. Τις επόμενες μέρες αναμένεται και επίσημη πρόταση στον ΟΦΗ.

Ενδιαφέρον Τσάρλτον για Παπάζογλου
Ο Θανάσης Παπάζογλου πραγματοποίησε φέτος μια καλή σεζόν με τον ΟΦΗ και φαίνεται ότι αυτό το έχουν… διαπιστώσει και στο εξωτερικό.

Πρώτη ομάδα που ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του 25χρονου επιθετικό ήταν η γερμανική Ντούισμπουργκ, που «έφαγε πόρτα» από τη διοίκηση του ΟΦΗ σε πρόταση 150.000 ευρώ, ωστόσο, υπάρχει και άλλη ομάδα που ενδιαφέρεται να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Πρόκειται για την αγγλική Τσάρλτον, που αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ. Ο μάνατζερ του παίκτη, Πασχάλης Τουντούρης, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο «Skysports» απέφυγε να επιβεβαιώσει το όνομα, ωστόσο, έκανε λόγο για ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες του Νησιού. "Είχε μια πολύ καλή σεζόν και ίσως ήρθε η ώρα να κάνει το βήμα σε ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα. Θα δούμε τι προτάσεις έχουμε την επόμενη εβδομάδα" τόνισε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες μέρες το φιλολογικό ενδιαφέρον της αγγλικής ομάδας θα μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση προς την κρητική ομάδα. Αυτή, άλλωστε, θα έχει τον τελευταίο λόγο, καθώς το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει το καλοκαίρι του 2014. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: