Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Γεωργιάδης: «Οι παίκτες έβγαλαν τον εγωισμό τους»

Ο εγωισμός των παικτών του ΠΑΟΚ «μίλησε» στον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη και ήρθε η νίκη με 2-1, σύμφωνα με τον Γιώργο Γεωργιάδη.

Γεωργιάδης: «Οι παίκτες έβγαλαν τον εγωισμό τους»
Ικανοποιημένος για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αστέρα στην Τρίπολη με 2-1 εμφανίστηκε ο Γιώργος Γεωργιάδης αποδίδοντας την καλή εμφάνιση στον εγωισμό των παικτών του που βγήκε στην επιφάνεια μετά τα όσα άκουσαν για τις ήττες στα προηγούμενα ματς.

«Από το πρώτο παιχνίδι με τον Ατρόμητο κάναμε πολλά λάθη, αλλά κάποια στιγμή ήμουν σίγουρος ότι και οι παίκτες κατάλαβαν ότι είναι αξιόπιστοι. Δεν είναι τυχαία όλα αυτά τα ονόματα που παίζουν στον ΠΑΟΚ, αλλά και στις Εθνικές ομάδες της Ευρώπης. Οι παίκτες έβγαλαν τον εγωισμό τους και έτσι ήρθε η καλή εμφάνιση», τόνισε ο προπονητής του «Δικέφαλο του Βορρά».

Για την κριτική που δέχτηκε ο ίδιος είπε: «Εύκολα έναν νέο προπονητή, όταν έρχονται τα άσχημα αποτελέσματα, τον χαρακτηρίζεις άπειρο. Δε νιώθω άπειρος, έτσι ήρθαν τα πρώτα αποτελέσματα. Ούτε με τη σημερινή νίκη έγινα ο καλύτερος. Βοήθησα όσο μπορώ. Ας σκεφτούμε ότι όλα αυτά που λέγαμε για τα προηγούμενα ματς. Δεχθήκαμε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά, από τρεις στημένες φάσεις».

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο Στέφανος Αθανασιάδης τού αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε, είπε: «Εγώ είπα στους παίκτες ότι τους έχω εμπιστοσύνη. Πριν ξεκινήσουν τα πλέι οφ τους είπα ότι θα χρειαστούν όλοι. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Ίσως και στο επόμενο ματς κάνουμε αλλαγές, Για τον πανηγυρισμό του Κλάους ρωτήστε τον ίδιο».

Ο ίδιος δεν έχασε ποτέ την εμπιστοσύνη του στην ομάδα. «Πίστη έχω. Πάντα έτσι είμαι. Να σας πω ότι πίστευα στη νίκη και στα άλλα παιχνίδια. Είδα την ομάδα πολύ συγκεντρωμένοι για αυτό το παιχνίδι και ήμουν σίγουρος ότι θα έχουμε καλή εικόνα», είπε.

Ερωτηθείς για την αποβολή του Σίλντενφελντ απάντησε πως «… δεν έχω άποψη, δεν είδα τη φάση».

Αναφορικά με τον Αστέρα, τόνισε: «Είναι μια ομάδα που έχει πετύχει πάρα πολλά. Κέρδισε και εμάς σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Στον τελικό κέρδισε τη συμπάθεια όλων των Ελλήνων. Εμείς δεν είμαστε κατώτεροι. Έχουμε και εμείς καλούς παίκτες και πρέπει να το αποδείξουμε και στο επόμενο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες με προσωπικότητα και πρέπει να το αποδείξουμε».

Τέλος, για τη συνέχεια και τον κόσμο είπε: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την επόμενη μέρα. Εγώ σκέφτομαι ήδη το επόμενο παιχνίδι. Δεν απογοητεύτηκα τόσο πολύ στα προηγούμενα παιχνίδια και έτσι δε χαίρομαι και σήμερα. Ο κόσμος είναι πικραμένος τη φετινή χρονιά. Δεν είναι ώρα να κοιτάξουμε πίσω. Είμαι σίγουρος ότι όσοι έρθουν στα επόμενα ματς θα έχουμε τη στήριξη τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: