Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

«Με τέτοιες διαιτησίες το ποδόσφαιρο θα ήταν ήρεμο»

Μία αγωνιστική έμεινε για να δει ο Απόλλων Σμύρνης αν θα είναι του χρόνου στη Σούπερ Λίγκα. Ο Σταμάτης Βελλής μίλησε για την ομάδα του, αλλά και για την πολύ καλή διαιτησία του τελευταίου αγώνα.

«Με τέτοιες διαιτησίες το ποδόσφαιρο θα ήταν ήρεμο»
Και όλα πλέον φτάνουν στο φινάλε τους.

Η τελευταία αγωνιστική της Football League θα ξεκαθαρίσει ποιοι θα πάρουν την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Μία από τις ομάδες που τη διεκδικούν είναι και ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος μπορεί να… αυτοκτόνησε, όπως αναφέρει ο Σταμάτης Βελλής στο παιχνίδι με τον Γάζωρο, αλλά κρατάει ακόμη την τύχη στα χέρια του.

Ο πρόεδρος της «ελαφράς ταξιαρχίας» με δηλώσεις του, τόνισε ότι διαιτησίες, όπως της προηγούμενης αγωνιστικής μόνο καλό μπορούν να κάνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ αναμένει την τελευταία ημέρα του πρωταθλήματος.

«Μια λέξη μόνο: Αυτοκτονήσαμε μόνοι μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά του Εθνικού Γαζώρου, δεν μας φταίνε σε τίποτα. Συγχαρητήρια επίσης στον διαιτητή του αγώνα, έχει πιο πολύ αξία να το λες όταν δεν έχεις πάρει το αποτέλεσμα που σου αρέσει. Με τέτοιες διαιτησίες το Ελληνικό ποδόσφαιρο θα ήταν πολύ πιο" ήρεμο".Εγώ έχω πει πριν τον αγώνα στους δικούς μας παίκτες ότι δεν έχω παράπονο ασχέτως τελικής κατάληξης, εκεί που μας έφτασαν είναι κατόρθωμα και τους είπα ότι είμαι πραγματικά περήφανος για αυτούς. Ισχύει! Τώρα πλέον αυτοί και μόνον αυτοί μπορούν να μας πάνε ακόμα ψηλότερα την Κυριακή. Ιδωμεν», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Βελλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: