Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

«Χτυπάει» παντού η Μονακό!!

Σε όλα τα μέτωπα προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα του που επιστρέφει στο Σαμπιονά, «χτυπάει» ο Ρώσος μεγιστάνας και ιδιοκτήτης της Μονακό, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ.

«Χτυπάει» παντού η Μονακό
Λένε ότι τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία, αλλά αν τα έχεις, μπορείς να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη. Ο Ρώσος μεγιστάνας, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ τα έχει και θέλει να κάνει πιο εύκολη τη δουλειά του προπονητή της Μονακό, στην επιστροφή της ομάδας του Πριγκιπάτου στα μεγάλα σαλόνια του Σαμπιονά.

Έτσι, μετά την επικείμενη συμφωνία με την Πόρτο για την απόκτηση των Ζοάο Μουτίνιο και Χάμες Ροντρίγκες έναντι 70 εκατ. ευρώ, οι Μονεγάσκοι ετοιμάζονται να «χτυπήσουν» και αλλού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της γαλλικής εφημερίδας «L’ Equipe», στο μεταγραφικό στόχαστρο βρίσκονται επίσης ο Αργεντινός επιθετικός της Λιόν, Λισάντρο Λόπες, ο Ισπανός τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα, Βίκτορ Βαλντές, ο επίσης Ισπανός τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Ντιέγκο Λόπες και ο Βέλγος αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Βινσέντ Κομπανί. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: