Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Ο «εκλεκτός» του Αναστασίου!!

Θέση-κλειδί και πρωταγωνιστικό ρόλο στον Παναθηναϊκό που σχεδιάζει ο Γιάννης Αναστασίου θα έχει ο Έρικ Φάλκενμπουργκ για τον οποίον φορτσάρει το «τριφύλλι», με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για συμφωνία

Δημοσιεύματα στην Ολλανδία κάνουν λόγο για συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον 25χρονο ποδοσφαιριστή, όμως από το στρατόπεδο των «πρασίνων» δεν επιβεβαιώνεται ακόμη κάτι τέτοιο.

Το σίγουρο για την ώρα είναι πως ο Φάλκενμπουργκ βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα του Γιάννη Αναστασίου, αφού θεωρεί πως ο ποδοσφαιριστής της Άλκμαρ μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στα πλάνα του.
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού πιστεύει πως ο Ολλανδός θα ήταν ιδανικός εσωτερικός χαφ στο 4-3-3, σύστημα με το οποίο θέλει να αγωνιστεί η ομάδα την επόμενη περίοδο.

Κύριο προσόν του Φάλκενμπουργκ είναι το γεγονός πως μπορεί να βοηθήσει στο κάθετο παιχνίδι του «τριφυλλιού», κυρίως χάρη στην κίνηση που μπορεί να κάνει χωρίς την μπάλα στο χώρο. Η λογική του Αναστασίου είναι πως στο σκοράρισμα θα πρέπει να βοηθούν πολλοί παίκτες και ο Ολλανδός μπορεί να είναι ένας από αυτούς.

Η πρόταση του Παναθηναϊκού σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι για τριετές συμβόλαιο και αποδοχές κοντά στις 180.000 ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φέρεται να θέλει πολύ να έρθει στην Ελλάδα, καθώς αναζητεί μια ομάδα που θα μπορέσει να αγωνιστεί και να σταματήσει να παίζει ως δανεικός. Άλλωστε και φέτος η ομάδα του θέλει να τον παραχωρήσει όπως έκανε και την περασμένη χρονιά.

Στα «συν» των «πρασίνων» είναι και το γεγονός πως εκτός από τον ίδιο τον Φάλκενμπυργκ, ο πατέρας (που τυγχάνει και ατζέντης του) έχει την ίδια θετική άποψη και προτιμά σαφέστατα Παναθηναϊκό. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: