Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Ζητούν να βγει έκπτωτη η διοίκηση της ΕΠΟ!!

Αίτημα να κηρυχθεί έκπτωτη η διοίκηση της ΕΠΟ κατέθεσαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλης Χατζηαποστόλου.

Ζητούν να βγει έκπτωτη η διοίκηση της ΕΠΟ
«Επανάσταση» κατά της ΕΠΟ ξεκίνησαν δύο πρόεδροι ενώσεων ποδοσφαιρικών σωματείων της περιφέρειας. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλης Χατζηαποστόλου, κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα στο Ειρηνοδικείο για να κηρυχθεί έκπτωτη η διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας!

Μεταξύ άλλων, οι δύο πρόεδροι κατηγορούν τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, ότι προσέλαβε την ανιψιά του με μηνιαίο μισθό που ξεπερνά τα 1.000 ευρώ, ενώ καταγγέλλουν ότι μετά την εκλογή της στις αρχαιρεσίες της 6ης Οκτωβρίου του 2012, η νέα διοίκηση έχει προβεί σε σειρά παραβάσεων που είναι αμφισβητήσιμες και θα έπρεπε να οδηγήσουν σε νέες εκλογές!

Συγκεκριμένα καταγγέλλουν:

-ο εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ δεν διαθέτει τα τυπικά προσόντα βάσει του καταστατικού για τη θέση που κατέχει (πτυχίο ΑΕΙ και ξένης γλώσσας)

-τροποποιήθηκε ο Κανονισμός Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, με την υπογραφή του «ποδοσφαιρικού μνημονίου», κατά παράβαση των κανονισμών.

-η συγχώνευση Γ’ και Δ’ Εθνικής σε μία κατηγορία, έγινε μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου κατά παράβαση των κανονισμών.

-η σύμβαση με το Travel Plan που υπέγραψε η προηγούμενη διοίκηση και εφαρμόζεται από την παρούσα, δεν πέρασε από το Δ.Σ.της ΕΠΟ.

-σε κάθε Δ.Σ της ΕΠΟ, παρίστανται εκ περιτροπής πέντε αναπληρωματικά μέλη, των οποίων η αποζημίωση βαραίνει την Ομοσπονδία.

Τα ασφαλιστικά μέτρα θα συζητηθούν την Τρίτη 28/5 στο Ειρηνοδικείο Αθηνών!

Δεν υπάρχουν σχόλια: