Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Εκεί θα το ...ξανασηκώσει η Ελλάδα!!

Ο Sportdog αποκαλύπτει ποια πόλη είναι επικρατέστερη για οικοδέσποινα του επόμενου F4 της Euroleague και μπαίνει στο μυαλό του Μπερτομέου για την τελική φάση του 2015! Ένα κλικ και είστε ...μέσα! Όπως αποκαλύπτει η στήλη "Pick n' Scroll" του σκύλου στο Twitter, ο Ζόρντι Μπερτομέου θέλει να ανοίξει το χάρτη του ευρωπαϊκού μπάσκετ και εδώ που τα λέμε καλά κάνει. Το αποτέλεσμα του τελευταίου Final4, στο Λονδίνο, δεν τον απογοήτευσε για την προσπάθεια που κάνει, αλλά τον προβλημάτισε. Κάτι που σημαίνει ότι Final4 θα ξαναγίνει στο Λονδίνο. Μάλλον όχι το επόμενο (όπως θεωρείτο σχεδόν δεδομένο), αλλά άμεσα. Ίσως εκείνο του 2015!
Ο Ισπανός θα επιμείνει για την Αγγλία, απλά την επόμενη φορά θέλει να γίνουν στρατηγικές κινήσεις ώστε να πετύχει μεγαλύτερη διείσδυση στην αγορά της. Αλλά επειδή ίσως να μην προλάβει να οργανώσει το νέο πλάνο για το Final4 του 2014 και, κυρίως, διότι έκανε το... έγκλημα να κλείσει συμφωνία χωρίς να έχει εξασφαλίσει πρώτα τις ημερομηνίες, τώρα ψάχνεται για να βρει πού θα γίνει Final4 του 2014.
Ο σκύλος έμαθε ποια είναι η επικρατέστερη πόλη στο μυαλό του Μπερτομέου αυτή τη στιγμή, για οικοδέσποινα του επόμενου Final4. Ποια είναι αυτή; Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η στήλη "Pick n' Scroll", αυτή η πόλη είναι το Βερολίνο και η "Ο2 arena", που φιλοξένησε το F4 το 2009! Τότε, δηλαδή, που βρέθηκε στην κορυφή της διοργάνωσης ο Παναθηναϊκός!
Οι λόγοι, ουσιαστικά, είναι δύο. Ο πρώτος είναι ο σκοπός του να μπει στην αγορά και της Αγγλίας και της Γερμανίας. Και με τη διεξαγωγή στο Βερολίνο, ουσιαστικά επιμένει σε αυτό. Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με τη σύμβαση που έχει υπογράψει η Euroleague με την εταιρεία που κατέχει το "Ο2" στο Λονδίνο και το "Ο2" στο Βερολίνο. Δύο λόγοι πολύ σημαντικοί, που μπορούν να προκαλέσουν τις εξελίξεις που αναφέραμε.
Από εκεί και πέρα πιέζουν διάφοροι (Κάουνας, Βιτόρια, Λιουμπλιάνα), όμως ο Μπερτομέου θέλει να επιμείνει στη γερμανική αγορά και θα μιλήσει σχετικά με την AEG.
Αυτά για την ώρα. Για περισσότερα... Follow! Ο "Pick n' Scroll" τα ξέρει όλα και τα λέει όλα!
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: