Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

«Θα πετύχει σίγουρα στη Ζενίτ ο Λοντίγκιν»

Βέβαιος ότι η Ζενίτ έκανε την καλύτερη δυνατή επιλογή με την απόκτηση του Γιούρι Λοντίγκιν, δήλωσε σε ρωσική εφημερίδα ο Νίκος Κωστένογλου.

«Θα πετύχει σίγουρα στη Ζενίτ ο Λοντίγκιν»
Ο Γιούρι Λοντίγκιν αποκτήθηκε από την Ζενίτ και ένας από τους Έλληνες τεχνικούς που τον γνωρίζουν καλά από την Ξάνθη, ο Νίκος Κωστένογλου, μίλησε για το ταλέντο του διεθνούς γκολκίπερ και εμφανίστηκε βέβαιος ότι η ρωσική ομάδα έκανε καλά που επένδυσε πάνω του.

«Ο Γιούρι έχει σπουδαίο μέλλον μπροστά του. Θεωρώ πως η Ζενίτ έκανε την καλύτερη δυνατή επιλογή. Τώρα έδωσε κάποια λεφτά αλλά στο μέλλον θα έχει πολλά κέρδη από αυτή την επένδυση που έκανε», είπε αρχικά ο Κωστένογλου και πρόσθεσε:

«Ο Γιούρι θα πετύχει γιατί πρώτα από όλα έχει τεράστιο ταλέντο κάτι που αναπληρώνει την απειρία του. Εξάλλου, ο Λοντίγκιν είναι 100% επαγγελματίας και έχει φιλοδοξίες. Ο χαρακτήρας του είναι ο χαρακτήρας ενός παίκτη κορυφαίας ομάδας. Κάθε μέρα εργάζεται σκληρά και γίνεται καλύτερος. Έχει βελτιωθεί πολύ στα τετ-α-τετ και είναι δύσκολο να τον νικήσει ένας αντίπαλος. Επιπλέον έχει δυνατό δεξί πόδι. Δεν θα έχει πρόβλημα να συνεννοηθεί με τους συμπαίκτες του στη Ζενίτ γιατί μιλάει ρώσικα. Δεν θα έχει κανένα πρόβλημα, ειδικά εάν τον εμπιστευτούν». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: