Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Έκανε «κρούση», περιμένει «ναι»

Δελεαστικές προτάσεις, που γέρνουν την πλάστιγγα προς την παραμονή, κατέθεσε η ΑΕΚ σε Ανάκογλου και Μητρόπουλο, επιβεβαιώνοντας την πρόθεση Μελισσανίδη να τους δώσει ηγετικό ρόλο στο νέο ξεκίνημα.

Έκανε «κρούση», περιμένει «ναι»
Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η παραμονή των Δημήτρη Ανάκογλου και Τάσου Μητρόπουλου στην «Ένωση», για να αποτελέσουν τους ηγέτες της επόμενης μέρας της ομάδας.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όπως και οι άνθρωποι που «τρέχουν» το αγωνιστικό τμήμα τρέφουν ιδιαίτερη συμπάθεια στους δύο ποδοσφαιριστές και έχουν ρίξει το βάρος στις περιπτώσεις τους.

Γι’αυτό το λόγο, μέσω του Νίκου Λυμπερόπουλου, που διαπραγματεύεται τις επαφές, έγινε επίσημη «κρούση» από πλευράς ΑΕΚ την Πέμπτη και στους δύο παίκτες. Μάλιστα, οι πρώτες εντυπώσεις από τις πλευρές των παικτών είναι άκρως ενθαρρυντικές και αφήνουν θετικά μηνύματα για τις προτάσεις που τους κατατέθηκαν.

Όσον αφορά πάντως την περίπτωση του Μητρόπουλου το εμπόδιο του Παναιτωλικού δεν έχει ξεπεραστεί. Στην «Ένωση» ποντάρουν, πως αν επέλθει τελικά συμφωνία με τον 23χρονο μέσο, θα καταφέρει ο ίδιος να βρει το «παραθυράκι» που θα του δώσει το «οk» με την ομάδα του Αγρινίου (δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι).

Ο «Μητρό» διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τη διοίκηση του Παναιτωλικού, ωστόσο, καθοριστικό ρόλο θα παίξει και το αν θα καταφέρει ή όχι να ανέβει φέτος στην Σούπερ Λίγκα. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: