Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

«Ούτε μίλησα, ούτε με ενόχλησαν από τον ΠΑΟΚ»

Για άριστη συνεργασία με τη διοίκηση του Πλατανιά Χανίων έκανε λόγο ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος τόνισε ότι δεν έχει έρθει σε επαφή με καμία άλλη ομάδα.

«Ούτε μίλησα, ούτε με ενόχλησαν από τον ΠΑΟΚ»
Σαν φίλοι χώρισαν Άγγελος Αναστασιάδης και Πλατανιάς Χανίων με τον Έλληνα τεχνικό να ευχαριστεί τον κρητικό σύλλογο για τους έξι μήνες συνεργασίες και να τονίζει κατηγορηματικά ότι μέχρι και σήμερα δεν έχει μιλήσει με άλλη ομάδα και ειδικά με τον ΠΑΟΚ.

Η γραπτή δήλωση του Άγγελου Αναστασιάδη:

«Ευχαριστώ την διοίκηση του Πλατανιά για την συνεργασία μας. Για έξι μήνες είχαμε μια άριστη συνεργασία και είναι από τις λίγες ομάδες όπου έτυχαν τόσο καλής συνεργασίας και επικοινωνίας. Ευχαριστώ όλο το ανθρώπινο δυναμικό και τον κόσμο για την συμπαράσταση του και εύχομαι η επόμενη χρονιά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Είχα δεσμευθεί στη διοίκηση του Πλατανιά ότι θα δώσω την οριστική απάντησε ως τις 23 Μάη. Όπως συνηθίζω πάντοτε στη ζωή μου από την στιγμή που είχα δεσμευτεί δεν θα μιλούσα με κανέναν άλλο. Από αύριο μπορώ να μιλάω. Σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ δεν έχω μιλήσει με κανέναν και δεν με έχει ενοχλήσει κανείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: