Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Κόπα Λιμπερταδόρες: Ισοπαλία στο 92’ για Μινέιρο!! (video)

Η Ατλέτικο Μινέιρο του Ροναλντίνιο απέσπασε ισοπαλία με 2-2 απέναντι στην Τιχουάνα στο Μεξικό, αφού ο Λουάν πέτυχε γκολ στο 92ο λεπτό.
Οι Βραζιλιάνοι είναι ανάμεσα στα «δυνατά» φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Κόπα Λιμπερταδόρες, αλλά τα βρήκαν σκούρα στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης. Άλλωστε, ο 26χρονος Έντγκαρ Καστίγιο πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση ελέγχοντας απόλυτα την αριστερή πλευρά της Τιχουάνα και δημιουργώντας συνεχώς ευκαιρίες για γκολ. Με την καταλυτική συμβολή του, οι Μεξικανοί μπήκαν μπροστά με 2-0 χάρη σε τέρματα του Κολομβιανού Ντούβιερ Ριάσκος στο 32ο λεπτό και του Φιντέλ Μαρτίνεζ από το Εκουαδόρ στο 53ο.
Έπειτα από το 2-0, όμως, η Ατλέτικο… ξύπνησε και ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ευτύχησε να μειώσει σε 2-1 σχετικά γρήγορα, καθώς ο Ντιέγκο Ταρντέλι βρήκε δίχτυα στο 66ο λεπτό, ενώ ο Λουάν διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Έτσι η Μινέιρο απέκτησαν προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Νότιας Αμερικής.
Παρακάτω ο «χάρτης» του Κόπα Λιμπερταδόρες:
1. Ρεάλ Γκαρκιλάσο (Περού)-Σάντα Φε (Κολομβία) 1-3 και 28/05
2. Φλουμινένσε (Βραζιλία)-Ολίμπια (Παραγουάη) 0-0 και 29/05
3. Μπόκα Τζούνιορς (Αργεντινή)-Νιούελς Ολντ Μπόις 0-0 και 29/05
4. Τιχουάνα (Μεξικό)-Ατλέτικο Μινέιρο (Βραζιλία) 2-2 και 30/05
Ημιτελικά: Νικητές 3-4 και Νικητές 2-1



Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: