Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Αλλάζουν τα πλάνα για Μανωλά!!

Το ενδεχόμενο να πουλήσουν τον Κώστα Μανωλά σκέφτονται έντονα στον Ολυμπιακό, όπως αποκαλύπτει η SportDay. Ο λόγος το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει από συλλόγους του εξωτερικού.

Αλλάζουν τα πλάνα για Μανωλά
Ούτε το σκέφτονταν πριν από περίπου έναν μήνα στον Ολυμπιακό να παραχωρήσουν τον Κώστα Μανωλά.

Σύμφωνα με τους Πειραιώτες, ο 22χρονος στόπερ μαζί με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο θα αποτελούσαν το δίδυμο στην άμυνα την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων και – σύμφωνα με τη στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay – τα δεδομένα τείνουν να αλλάξουν.

Μέχρι στιγμής κρούση στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ έχει κάνει η Μονακό, ενώ την περίπτωση του Μανωλά φαίνεται πως «γλυκοκοιτάζει» και η Σάλκε για αντικαταστάτη του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Ακόμη και η Λίβερπουλ φέρεται να παρακολουθεί στενά τον νεαρό αμυντικό και όλα αυτά δείχνουν πως το καλοκαίρι προμηνύεται ενδιαφέρον για τον διεθνή στόπερ.

Οι «μνηστήρες» για εκείνον είναι πολλοί και ο Ολυμπιακός θα έχει τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί με τους δικούς του όρους την ενδεχόμενη πώληση του παίκτη.

Δηλαδή, αν φτάσει στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας μία πρόταση της τάξεως των 4 εκατ. ευρώ, τότε οι νταμπλούχοι δεν θα το πολυσκεφτούν…
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: