Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

«Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον κακό του εαυτό»

Διάρκεια περιμένει από τον ΠΑΟΚ ο Σπύρος Μηλιωρίδης, με το μέλος της διοίκησης να τονίζει ότι ο "Δικέφαλος του Βορρά" νίκησε τον κακό του εαυτό και όχι τον Αστέρα στο παιχνίδι με τους Αρκάδες.

«Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον κακό του εαυτό»
Θετικά αποτελέσματα και στα υπόλοιπα παιχνίδια των πλέι οφ, είναι το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ προκειμένου να πάρει την πρώτη θέση στην διαδικασία και έτσι να εξασφαλίσει την παρουσία στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και για να... χρυσώσει το χάπι μετά την απώλεια του Κυπέλλου, όπως τόνισε ο Σπύρος Μηλιωρίδης.

Αναλυτικά, όσα είπε το μέλος της διοίκησης του "Δικεφάλου" στον "Arena 89.4":

Για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και τη συνέχεια των play off: «Υπάρχει ένα κλίμα αισιοδοξίας, αλλά έχει ακόμη συνέχεια το μίνι πρωτάθλημα και θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι ώστε νε πετύχουμε τον τελευταίο στόχο που μας έχει μείνει. Βεβαίως, θα θέλαμε να πάμε στον τελικό κυπέλλου, αυτός ήταν ένας μεγάλος μας στόχος, αλλά αν πάρουμε την πρώτη θέση στα play off, θα “χρυσώσουμε” το χάπι. Δεν πρέπει να αναλωνόμαστε στην νίκη επί του Αστέρα. Συνεχίζουμε, κοιτάμε την επόμενη μέρα και το παιχνίδι της Κυριακής».

Για την πολύ καλή ατμόσφαιρα που επικρατούσε στην ομάδα πριν το παιχνίδι με τον Αστέρα: «Έτσι ήταν. Ζώντας την ατμόσφαιρα εδώ και πολλά χρόνια στις αποστολές τις ομάδες, ανέπνεα κι εγώ έναν αέρα αισιοδοξίας, ευφορίας και υγείας. Στοιχεία που δεν είχαμε σε προηγούμενα παιχνίδια, μας έλειπαν πολύ αυτά. Νιωθαμε όλοι πως κάτι καλό θα γίνει εκείνη τη μέρα».

Για την μέτρια εικόνα που παρουσιάζε ο ΠΑΟΚ και την αλλαγή ψυχολογίας με τον κ. Γεωργιάδη στον πάγκο: «Όταν κάτι πάει στραβά, θα σε πηγαίνει συνεχώς στραβά. Είναι φανερό πως άλλαξε η ατμόσφαιρα, αλλά δεν μπορούμε να κρίνουμε από ένα θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να έχει διάρκεια η ομάδα».

Για το τι προβλέπει για το παιχνίδι της Κυριακής με τους Αρκάδες: «Δεν μπορούμε να γίνουμε μάντεις, αν θα κερδίσουμε ή όχι. Κοιτάμε το παιχνίδι της Κυριακής, θέλουμε να πάρουμε το παιχνίδι και να κοιτάξουμε μετά το επόμενο. Το γήπεδο είναι καθρέφτης ό,τι δουλεύεις όλη την εβδομάδα, εκεί αποτυπώνεται. Και πιστεύω, θα το αποτυπώσει ο ΠΑΟΚ την Κυριακή».

Για την πολύ καλή εμφάνιση του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη και που οφείλεται: «Για να φτάσουμε σε αυτή τη νίκη και την εμφάνιση, έπρεπε να βγει και βγήκε ο εγωισμός των παικτών. Δεν είναι άχρηστοι, όπως τους χαρακτήριζαν και το απέδειξαν. Ξέρετε, ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον κακό του εαυτό, όχι τον Αστέρα».

Για την προσέλευση του κόσμου την Κυριακή, αλλά και τα περιορισμένα -σε σχέση με άλλα χρόνια- επεισόδια που έγιναν τη φετινή σεζόν: «Ευχής έργον είναι να υπάρχει πολύς κόσμος την Κυριακή στο γήπεδο. Το γεγονός πως δεν έγιναν πολλά επεισόδια φέτος, δεν είναι μόνο δικό μας θέμα. Κι ο κόσμος κατάλαβε κάποια πράγματα, ήρθε ένας νέος άνθρωπος στο τιμόνι της ομάδας, αλλά μην ξεχνάμε πως φέτος είχαμε και το λιγότερο κόσμο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, τα λιγότερα διαρκείας».

Για την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ και την ανάγκη να υπάρξει κάτι ανάλογο και σε άλλες ομάδες: «Είναι πολύ καλό να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στον ΠΑΟΚ αλλά και σε κάθε ομάδα, ώστε να υπάρχει ανταγωνισμός. Βλέπετε τώρα, οι μισές ομάδες δεν παίρνουν αδειοδότηση. Τι ομάδες θα έχουμε του χρόνου; Δεν θα υπάρχει πιθανώς και πάλι μεγάλος ανταγωνισμός. Ο ΠΑΟΚ, τα τελευταία χρόνια που έφτασε ψηλά, είχε και ανταγωνιστικούς αντιπάλους. Ή και στο μπάσκετ παλιότερα, όταν ο ΠΑΟΚ κόντραρε τον Άρη και έκανε μεγάλα πράγματα. Αυτά ήρθαν μέσα από υγιή ανταγωνισμό».

Για την προοπτική να παίξει ο ΠΑΟΚ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, πράγμα που δεν κατάφερε τις προηγούμενες δύο φορές: «Ας ευχηθούμε να γίνει φέτος, θα είναι πολύ σημαντικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: