Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Παπαδόπουλος: «Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά»

Ενοχλημένος από το γεγονός ότι ο Δημήτρης Ηλιάδης δεν μίλησε μαζί του, για να του ξεκαθαρίσει αν τον υπολογίζει για την επόμενη μέρα του Άρη -εφόσον εκλεγεί- εμφανίστηκε ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Παπαδόπουλος: «Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά»
Ουδέτερη στάση επιθυμεί να κρατήσει ο Σούλης Παπαδόπουλος στο θέμα εκλογής νέου προέδρου στον Άρη. Ωστόσο εμφανίστηκε ενοχλημένος που ο κ. Ηλιάδης επικοινώνησε με άλλους τεχνικούς, χωρίς πρώτα να έχει μιλήσει με τον ίδιο.

Αναλυτικά, όσα είπε στον "Arena 89.4":

«Αν έχεις πετύχει το στόχο σου περνάς καλά. Αν δεν τον πετύχεις, δεν είσαι καλά. Εγώ, ευτυχώς, τον πέτυχα και είμαι καλά. Αλλά ,όπως έχω ξαναπεί, δεν είναι για τον Άρη στόχος η σωτηρία της ομάδας. Αλλά είναι πολύ σημαντικό που έγινε, βάσει και των δεδομένων, διότι ρωτήστε τους φίλους της ΑΕΚ πως νιώθουν που θα παίξει η ομάδα της στη Γ’ Εθνική. Μπορεί να λένε για αναγέννηση, αλλά μόνο αυτοί ξέρουν τι περνάνε».

Για τις εκλογές της ΠΑΕ Άρης και το ενδεχόμενο να έρθει ένας επενδυτής: «Εγώ θέλω να πω πως επιθυμώ να μείνω αμέτοχος και να μην πάρω θέση για τις εκλογές στον Άρη. Ελπίζουμε όλοι να έρθει ένας επενδυτής, όπως ακούγεται, αλλά σίγουρα πρέπει να υπάρξει μια νέα διοίκηση».

Για το γεγονός πως ο κ. Ηλιάδης δήλωσε πως μιλά με άλλους προπονητές, δίχως να έχει επικοινωνήσει με τον ίδιο ώστε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση: «Θέλω να πω πως είναι ασέβεια από τον κ. Ηλιάδη που είπε πως μίλησε με άλλους προπονητές, την ώρα που εγώ είμαι προπονητής του Άρη ως τις 30/6. Εγώ ήμουν στον Άρη 3 παιχνίδια με τη διοίκηση του κ. Ψηφίδη που με έφερε και 3 με τη διοίκηση του κ. Σκόρδα. Ο κ. Σκόρδας, με πληροφόρησαν, πως είπε ότι αν εκλεγεί θα με κρατήσει αλλά εγώ δεν τον πήρα καν τηλέφωνο να τον ευχαριστήσω, για να μη πει κανείς ότι σιγοντάρω οποιονδήποτε. Και γνωρίζω πως τον πείραξε τον κ. Σκόρδα που δεν τον πήρα τηλέφωνο. Νομίζω πως θα ήταν πιο αντρίκιο από έναν Αρειανό να μου πει πως δε σε θέλω ή θα το συζητήσουμε ή το οτιδήποτε. Με πείραξε πάρα πολύ, διότι όλοι γνωρίζουν πως εγώ στις τελευταίες αγωνιστικές έβαλα τα στήθια μου για τον Άρη. Εγώ, ο κόσμος και οι παίκτες γνωρίζουμε τι προσπάθεια κάναμε για να σώσουμε την ομάδα».

Για το ότι του έκαναν προτάσεις ομάδες Σούπερ Λίγκας να συνεργαστεί μαζί τους εφόσον εκλεγεί ο κ. Ηλιάδης αλλά και την απάντησή του στα λεγόμενα του υποψήφιου προέδρου: «Δεν είναι δυνατόν να με παίρνουν σήμερα τηλέφωνο από άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκας και να μου λένε “Αν εκλεγεί ο Ηλιάδης στον Άρη, θα έρθεις σε εμάς;” Είναι δυνατόν; Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Με πείραξε πολύ εμένα και τους συνεργάτες μου που δεν αναφέρθηκε στο όνομά μου. Εγώ δε θέλω καμία καρέκλα, αλλά θεωρώ κοροϊδία που βγαίνει σήμερα, επειδή προφανώς κάποιοι του είπαν πως έκανε λάθος, και να λέει πως θα συζητήσει μαζί μου. Εγώ λέω, όμως, πως εφόσον έχει την υποχρέωση να μιλήσει και με άλλους προπονητές, ας μιλήσει με άλλους και ας αφήσει τον Σούλη!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: