Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Πρόστιμα σε ΠΑΟΚ και Αστέρα!!

Με πρόστιμο τιμωρήθηκαν από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης για τα όσα συνέβησαν στον μεταξύ τους επαναληπτικό ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Επίπληξη στον Άρη.

Πρόστιμα σε ΠΑΟΚ και Αστέρα
Πρόστιμα στις ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης για τον μεταξύ τους επαναληπτικό ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας, μοίρασε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, που συνεδρίασε σήμερα (24/05).

Επίσης, στην ΠΑΕ Άρης επιβλήθηκε η ποινή της επίπληξης για δυσμενείς κρίσεις, με ταυτόχρονη υποχρέωση της ανάκλησης των σχετικών ανακοινώσεων.

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1. Δικάζει παρόντων των εγκαλουμένων αθλητικών σωματείων ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και ΠΑΕ ΠΑΟΚ και κηρύσσει αυτά πειθαρχικά ελεγκτέα για τα αναφερόμενα στο σκεπτικό πειθαρχικά παραπτώματα και τους επιβάλλει: Α) στο μεν πρώτο, το ποσό των τεσσάρων (4.000) χιλιάδων ευρώ και β) στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ το ποσό των τεσσάρων χιλιάδων (4000) για την α’ πράξη και τριών (3000) χιλιάδων για τη δεύτερη, και κατά συγχώνευση συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (5500), ήτοι 4000+1500 (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας στις 27/4 Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ).

2. Απαλλάσσει το σωματείο ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο τον Δημήτριο Κάβουρα, εκπρόσωπο του σωματείου ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ και του επιβάλλει χρηματική ποινή οκτακοσίων (800 ) ευρώ και απαγόρευση εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για δυο (2) μήνες.

3. Κηρύσσει πειθαρχικώς ελεγκτέα την ΠΑΕ ΑΡΗΣ για την αναφερόμενη στο σκεπτικό της παρούσας πράξη της και τιμωρείται με την ποινή της επίπληξης και υποχρέωση ανάκλησης των δυσμενών κρίσεων της ανακοινώσεώς της με δημοσίευση αυτής (της ανάκλησης) εντός προθεσμίας είκοσι (20) ημερών από την έκδοση της παρούσας, όπου αυτές δημοσιεύτηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: