Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Ο Γκαλέτι θέλει να παίξει στην Ελλάδα!

Εχουν παρέλθει σχεδόν τρεισήμισι χρόνια από τον τελευταίο επίσημο αγώνα του Λουτσιάνο Γκαλέτι, όμως ο Αργεντινός δεν έχει συμβιβαστεί με την ιδέα την αποχώρησης από την ενεργό δράση.
Θέλει να επανέλθει στα 33 του σε αγωνιστικούς ρυθμούς και μάλιστα «ψήνεται» να το επιχειρήσει από την Ελλάδα (μετά τις προπονήσεις του με την ομάδα της Εστουντιάντες).
Από τη χώρα δηλαδή στην οποία άρχισε να αδειάζει η κλεψύδρα της καριέρας του, όταν έληξε η αναμέτρηση Ολυμπιακός - Λάρισα στις 10 Ιανουαρίου 2010 (2-1). Δεν του άρεσε όμως αυτός ο επίλογος κι ας είχε σκοράρει στο 40'...
Υστερα βέβαια από τόσο καιρό απραξίας, ο Γκαλέτι δεν μπορεί τώρα να εγείρει ιδιαίτερες απαιτήσεις στην προσπάθειά του για το restart. Και δεν εννοούμε οικονομικές. Τα χρήματα δεν τον ενδιαφέρουν όπως προκύπτει από το περιβάλλον του (έχει άλλωστε και την «καβάντζα» από τη διαμάχη του με τον Ολυμπιακό η οποία του εξασφάλισε αποζημίωση πάνω από 1 εκατ. ευρώ). Δεν ζητάει όμως ούτε συνεργασία με ομάδα που θα χτυπήσει πρωτάθλημα.
Θέλει απλώς να παίξει μπάλα και να βρει (αν μπορεί) τον εαυτό του. Και γνωρίζει βεβαίως ότι όποια ομάδα χτυπήσει την πόρτα του, θα του προτείνει απολαβές με βάση τις συμμετοχές. Προτεραιότητά του πάντως είναι να βρίσκεται στην Αθήνα ή έστω κοντά στην πρωτεύουσα. Γι' αυτό και προτάθηκε μεταξύ άλλων και στον Ατρόμητο. Μόνο που στο Περιστέρι -όπως λένε- δεν μπήκαν σε διαδικασία να ασχοληθούν.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: