Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Αμπντούν: «Δεν θέλω να αλλάξω ομάδα»

Το ενδιαφέρον των ομάδων προς το πρόσωπό του τιμά τον Τζαμέλ Αμπντούν, ωστόσο ο Αλγερινός ξεκαθάρισε πως τη δεδομένη στιγμή δεν θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό!

Αμπντούν: «Δεν θέλω να αλλάξω ομάδα»
Τον τελευταίο καιρό, αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει –μέσω δημοσιευμάτων- το ενδιαφέρον τους για τον Τζαμέλ Αμπντούν, με τον ίδιο να τονίζει στον γαλλικό Τύπο πως είναι πιστός στον Ολυμπιακό! Ο Αλγερινός μέσος χαρακτήρισε «δεύτερη οικογένεια» την ομάδα του Πειραιά και έπλεξε το εγκώμιο των Βαγγέλη Μαρινάκη και Ραφίκ Τζεμπούρ για τη στήριξή τους.

«Η αλήθεια είναι πως το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι… Αγγλία, όπου είχα αγωνιστεί στη Μάντσεστερ Σίτι (2007). Αλλά, όταν παίζεις στον Ολυμπιακό υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις. Όλοι οι αντίπαλοι θέλουν μας νικήσουν και είμαστε μία ομάδα που παίζει στο Champions League», δήλωσε αρχικά ο Τζαμέλ Αμπντούν στην ιστοσελίδα «mercato.eurosport.fr».

Για το αν έρθει πρόταση από τη Μαρσέιγ: «Εάν έρθει πρόταση θα μπει στο τραπέζι και θα κάνω ό,τι θέλει ο Ολυμπιακός. Αλλά, αυτή τη στιγμή δεν έχω ανάγκη από αλλαγές. Ακούω το όνομά μου για διάφορες ομάδες (Φούλαμ, Βόλφσμπουργκ ή Μπεσίκτας), αλλά είμαι καλά στον Ολυμπιακό. Έχω βρει μία δεύτερη οικογένεια και σταθερότητα».

Στη συνέχεια ο Αλγερινός μέσος μίλησε για τις δυσκολίες που συνάντησε στην καριέρα του: «Ξεκίνησα στο γαλλικό πρωτάθλημα 17 ετών. Μου φαίνεται, όμως, πως στη Γαλλία τίποτα δεν πήγαινε καλά. Έχω έναν μάνατζερ, με τον οποίο τα πηγαίνω καλά. Όταν πήγα στον Ολυμπιακό είχα κάποιες δυσκολίες, αλλά με τη στήριξη του προέδρου και του συμπατριώτη μου, Ραφίκ Τζεμπούρ, βρήκα τις ισορροπίες που ήθελα».

Για το γεγονός πως ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς δεν τον καλεί στην εθνική ομάδα: «Υπάρχει ένας προπονητής που παίρνει τις αποφάσεις και όλοι οφείλουν να τις σέβονται. Αλλά, πάντα θα είμαι διαθέσιμος για τη χώρα μου».

Τέλος, ο μέσος του Ολυμπιακού ερωτήθηκε για το αν θα ήθελε να φορέσει κάποια στιγμή τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν: «Είναι μία τεράστια ομάδα, με τους Ζερεμί Μενέζ και Μπλες Ματουϊντί να είναι φίλοι μου. Αλλά, είναι να σαν με ρωτάτε για το αν θα πήγαινα στη Ρεάλ Μαδρίτης αύριο. Όχι αυτό δεν γίνεται. Οι Σαμίρ Νασρί και Καρίμ Μπενζεμά είναι τέτοιοι παίκτες. Είμαι χαρούμενος στην Ελλάδα, όπου ψηφίστηκα στους κορυφαίους. Βέβαια, αυτό είναι όνειρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: