Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

"Να γιατί έφυγε ο Καραγκούνης"!

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου αποκαλύπτει στον sportdog γιατί έφυγε πέρσι το καλοκαίρι ο "τυπάρας". Τι λέει για την επιστροφή του, τις αδειοδοτήσεις και τη μήνυση στην ΕΠΟ. Ο παλαίμαχος άσος και νυν αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μίλησε στον sportdog για όλα τα θέματα της παναθηναϊκής επικαιρότητας.

Διαβάστε τι είπε:
"Πρέπει να επιστρέψει ο Καραγκούνης στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό. Αυτά τα θέματα τα χειρίζονται ο Νταμπίζας και ο Σαραβάκος. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα ενδιαφερθεί περισσότερο για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, αν επιστρέψει ο Καραγκούνης. Όλοι ξέρουν τι έχει προσφέρει στον Παναθηναϊκό και, όταν αποφασίσει να κλείσει την καριέρα του, η ομάδα θα του δώσει και τη θέση που του αρμόζει".
Είναι σημαντική η παρουσία του σε γήπεδο και αποδυτήρια;

"Από την εποχή Φερέιρα, ο ίδιος ο Πορτογάλος προπονητής σε συζήτηση που είχα μαζί του, μου είχε πει ότι είναι πολύ θετική η άποψή του για τον Καραγκούνη. Γιατί έχει ηγετικά προσόντα, κι αυτό είναι καλό για την ομάδα. Πάντα χρειάζεται ένας ηγέτης στην ομάδα".
Επί των ημερών του Φερέιρα, όμως, αποχώρησε από την ομάδα ο Καραγκούνης...

"Δεν ήταν αρνητικός ο Φερέιρα για τον Καραγκούνη, από θέμα προσωπικότητας. Από αυτή την άποψη ήθελε την παραμονή του στον Παναθηναϊκό. Απλώς ο Γιώργος ήθελε να παίζει πολύ και ο προπονητής δεν μπορούσε να του το εγγυηθεί. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ήταν άδικη η αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό. Για αυτό και ο Αλαφούζος είναι θετικός για επιστροφή του στην ομάδα, γιατί αναγνωρίζει την αξία του. Το ίδιο που έγινε και με τον Σαραβάκο, δηλαδή".
Στο θέμα με τις αδειοδοτήσεις τι γίνεται;

"Εγώ πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα. Ο Παναθηναϊκός, όπως όλες οι ομάδες, κατέθεσαν δυο φακέλους: έναν τον Μάρτη και έναν τον Μάιο. Στον καινούργιο φάκελο υπάρχουν όλα τα στοιχεία, είναι πλήρης. Για αυτό και πήγε ο Αλαφούζος στην ΕΠΟ, προκειμένου να τους εξηγήσει τα στοιχεία του φακέλου. Στη δευτεροβάθμια επιτροπή δεν θα υπάρξει πρόβλημα".
Θέλετε να κάνετε ένα σχόλιο για τις μήνυση στην ΕΠΟ;

"Εμάς ο στόχος μας είναι οι παράγοντες της ΕΠΟ και της ΚΕΔ και όσων ασχολούνται με αυτές τις δύο ομοσπονδίες. Πρέπει να προβληματιστούν όλοι. Είχαμε στείλει μία εξώδικη διαμαρτυρία και πήραμε μία κακή απάντηση από την ΕΠΟ. Μην μακρηγορούμε, ο Παναθηναϊκός ζητάει ισονομία και δίκαιη διαιτησία. Τίποτα περισσότερο".
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: