Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Έτσι ονειρεύεται την ΑΕΚ!!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έμεινε εντυπωσιασμένος από την ξενάγησή του στο γήπεδο της Γιουβέντους. Επαφές με τους αρχιτέκτονες και σύντομα νέα ταξίδια σε ανάλογα μοντέρνα στάδια.

Έτσι ονειρεύεται την ΑΕΚ
Εντυπωσιασμένος από όσα είδε στο γήπεδο της Γιουβέντους, όπου ξεναγήθηκε χθες μαζί με συνεργάτες του, έμεινε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο νέος ηγέτης της ΑΕΚ ταξίδεψε αυθημερόν στο Τορίνο με το ιδιωτικό του αεροσκάφος και περιηγήθηκε στους χώρους του «Juventus Stadium», ενώ αρχιτέκτονες και υπεύθυνοι του σταδίου απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις του και του παρέδωσαν αρκετά στοιχεία.

Ο «τίγρης» φάνηκε να εντυπωσιάζεται περισσότερο από την πολύ μικρή απόσταση μεταξύ κερκίδων και αγωνιστικού χώρου, θεωρώντας πως σε ένα τέτοιο γήπεδο η ώθηση που θα παίρνει η ομάδα από τον κόσμο της και αντίστοιχα η πίεση προς τον αντίπαλο θα είναι τεράστια.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης επέστρεψε το βράδυ της Πέμπτης στη βάση του, δίχως-σύμφωνα με πληροφορίες-κάποια οριστική συμφωνία με τους αρχιτέκτονες ή την κατασκευαστική εταιρεία που δημιούργησαν το «στολίδι» της Γιουβέντους, κάτι που όμως δεν αποκλείεται να γίνει στο μέλλος. Τις επόμενες ημέρες είναι πολύ πιθανό να επισκεφτεί κι άλλα γήπεδα της Ευρώπης που είναι σύγχρονα και λειτουργικά για να πάρει κι άλλες ιδέες για το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Στο μεταξύ, οι τοπογραφικές μελέτες συνεχίζονται τόσο στο οικόπεδο της ιστορικής έδρας της ΑΕΚ, όσο και στο προπονητικό κέντρο των Σπατών. Μάλιστα στο τελευταίο ήδη άρχισαν τα έργα για τη βελτίωση του χλοοτάπητα (υπό το βλέμμα του Ντούσαν Μπάγεβιτς), ενώ προχωρούν οι διαδικασίες για τη δημιουργία και τρίτου γηπέδου, που προορίζεται για να προπονούνται οι «μικροί» της ομάδας.

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται και οι κινήσεις για το γήπεδο του Ελληνικού, που θα αποτελέσει την προσωρινή έδρα της ΑΕΚ για τουλάχιστον δύο χρόνια. Πρώτο μέλημα είναι η αύξηση της χωρητικότητας του γηπέδου σε τουλάχιστον 20.000, καθώς επίσης και κάποια βελτιωτικά έργα στον αγωνιστικό χώρο και τις εγκαταστάσεις. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: