Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Μίλησε με Μοσκέρα!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Πέδρο Μοσκέρα, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο. Ο 25χρονος μέσος φεύγει από τη Ρεάλ, δεν υπολογίζεται στη Χετάφε και μίλησε πρόσφατα με τον Μίτσελ.

Μίλησε με Μοσκέρα
Στη Χετάφε θα επιστρέψει… προσωρινά ο Πέδρο Μοσκέρα, αφού στη Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισαν ότι δεν τον χρειάζονται για την επόμενη σεζόν.

Ο 25χρονος χαφ αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη «βασίλισσα» και χθες ο προπονητής της δεύτερης ομάδας του ισπανικού συλλόγου, Αλμπέρτο Τορίλ, ανακοίνωσε ότι είναι ένας από τους (15!) παίκτες που δεν υπολογίζονται εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ωστόσο, ούτε στην άλλη ομάδα της Μαδρίτης δεν υπολογίζεται ο Ισπανός μέσος, ο οποίος – σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα – βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, οι Ισπανοί αποκαλύπτουν πως ο Μίτσελ έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον Μοσκέρα, με τον οποίο είχε συνεργαστεί πριν από δύο χρόνια στη Χετάφε.

Τότε ο 25χρονος παίκτης είχε παίξει σε 21 ματς με τον Ισπανό τεχνικό στον πάγκο και είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνιστεί στα αριστερά της μεσαίας γραμμής, όμως μπορεί να παίξει σε περισσότερες από μία θέσεις.

Το συμβόλαιό του με τη μαδριλένικη ομάδα λήγει του χρόνου, όμως δεν υπολογίζεται εν όψει της νέας σεζόν και μέχρι στιγμής έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον μόνο η Εσπανιόλ.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο έπαιξε σε 37 αγώνες της Segunda Division, έχοντας δύο γκολ και τρεις ασίστ στο ενεργητικό του.

Παράλληλα, οι Ισπανοί υποστηρίζουν πως ο Τζόναθαν ντος Σάντος δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Επίσης, αναφέρουν πως ο Μεξικανός χαφ βρίσκεται σε επαφή με τον Μίτσελ και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να σημειωθούν εξελίξεις. Ωστόσο, ίσως να αποτελέσει πρόβλημα το υψηλό κασέ του, αφού αυτή τη στιγμή στην Μπαρτσελόνα αμείβεται με 1,8 εκατ. ευρώ ετησίως. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: