Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Φουρλίγκας: «Η ΚΜΑ δεν έχει προτιμήσεις»

Ο αντιπρόεδρος της ΚΜΑ, Βασίλης Φουρλίγκας, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και αναφέρθηκε στις αυριανές εκλογές αλλά και την προσπάθεια που κάνει η ΚΜΑ για ουδετερότητα σε ότι αφορά τις εκλογές της ΠΑΕ Άρης.



Αρχικά αναφέρθηκε στο ότι η ΚΜΑ κάνει τα πάντα ώστε να μην επηρεαστούν οι αυριανές εκλογές αποφασίζοντας, μετά τις καταγγελίες που υπήρξαν, την αναστολή των δραστηριοτήτων των μελών του ΔΣ Κώστα Γεωργιάδη και Δημήτρη Τατάκη:

«Κάνουμε τεράστια προσπάθεια για να δείξουμε ότι η λέσχη άλλαξε πρόσωπο. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια θεωρήσαμε καλό, να τηρούμε ίσες αποστάσεις από τους υποψηφίους. Οι εκλογές θα γίνουν όπως πρέπει να γίνουν, με απόλυτη διαφάνεια.

Οι εγγραφές στην ΚΜΑ έγιναν στα πλαίσια της νομιμότητας. Μετά τις καταγγελίες που υπήρξαν, θεωρήσαμε ότι δε μας εκφράζουν και προχωρήσαμε στη διαδικασία που προχωρήσαμε. Κρίναμε ότι δεν ήταν ηθικό και προχωρήσαμε στη συγκεκριμένη κίνηση».

Για τα μηνύματα που παίρνουν από τον κόσμο:

«Νομίζω ότι ο κόσμος έχει καταλάβει την κρισιμότητα της διαδικασίας. Εμείς από πλευρά μας κάναμε κάποιες ενέργειες, ενημερώσαμε τον κόσμο. Η αυριανή μέρα θα δείξει ότι ο κόσμος του Άρη αγωνιά για το μέλλον του συλλόγου».

Για το ποιοι έχουν δικαίωμα ψήφου και πόσο κόσμο περιμένει στις εκλογές:

«Είναι παραπάνω από 4.500 αυτοί που έχουν δικαίωμα ψήφου. Οι κάτοχοι διαρκείας, κάποιοι που ανανέωσαν μέχρι Τετάρτη, είναι πάνω από 4.500. Είναι ένας ικανοποιητικός αριθμός αλλά δύσκολο να έρθουν όλοι. Στις τελευταίες εκλογές ψήφισαν περίπου 3.200 μέλη. Πιστεύουμε ότι θα έρθει ένας σεβαστός αριθμός να ψηφίσει. Εγώ προσωπικά θα ήθελα τουλάχιστον 2.500 ώστε να είναι αντιπροσωπευτικό».

Τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα εν όψει των εκλογών:

«Εγώ θα ήθελα να καλέσω όσο πιο πολύ κόσμο γίνεται στις εκλογές, θα ευχηθώ καλή επιτυχία και στους δύο υποψηφίους και όποιος και αν βγει να λειτουργήσει για το καλό της ομάδας». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: