Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

"Δεν έχουν άδικο οι οπαδοί που κράζουν τον Κλάους"!

Ο Αντώνης Μαυρέας σχολιάζει στον sportdog τις αποδοκιμασίες των ΠΑΟΚτσήδων προς το πρόσωπο του Αθανασιάδη. "Ας παίζουν με ψυχή στο γήπεδο κι ο κόσμος δεν είναι άδικος". "Χθες ο ΠΑΟΚ έκανε ίσως το καλύτερο παιχνίδι του τους τελευταίους δύο μήνες. Ήταν φρέσκια ομάδα και θεωρώ ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να πάρει την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Η ψυχολογία της ομάδας, πια, είναι σε κορυφαίο επίπεδο", σχολίασε αρχικά ο παλαίμαχος άσος και συμπλήρωσε για την εμφάνιση του Αθανασιάδη:
"Μου έκανε εντύπωση που τον άφησε έξω ο Γεωργιάδης. Μόλις έβαλε το γκολ, όμως, ο Κλάους έτρεξε αμέσως πάνω του, αγκάλιασε τον Γεωργιάδη και αυτό μου έκανε εντύπωση. Όταν ένας 11αδατος παίζει σε ένα παιχνίδι σαν αλλαγή και στο γκολ του πηγαίνει στον προπονητή του, σαφέστατα πάει να πει ότι υπάρχει αγάπη και χημεία στον ΠΑΟΚ. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση αυτό το πράγμα. Όσον αφορά την αξία του Αθανασιάδη τώρα, δεν συζητάμε ότι είναι από τους καλύτερους επιθετικούς στην Ελλάδα. Ίσως μέσα στους 3 καλύτερους παίκτες περιοχής".
Για τις αντιδράσεις των οπαδών προς τον Αθανασιάδη, στο προηγούμενο παιχνίδι, είπε: "Με τον ερχομό του Σαββίδη στον ΠΑΟΚ, ανέβηκε ο πήχης. Η αντίδραση του κόσμου, εντός εισαγωγικών αν θέλετε, είναι σωστή αλλά και υπερβολική. Όλα αυτά τα παιδιά χρειάζονται δουλειά στο κομμάτι της πίεσης. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που χτίστηκε το καλοκαίρι για τη δεύτερη θέση. Με τον ερχομό του Σαββίδη, όμως, ανέβηκε απότομα ο πήχης. Χρειάζεται να ξεπεράσουν την ψυχολογική πίεση, λοιπόν, γιατί ο ΠΑΟΚ θα επιζητά συνέχεια περισσότερα".
Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και με τον Σαλπιγγίδη: "Οι αντιδράσεις του κόσμου είναι τραβηγμένες, αλλά μία ζωή οι αντιδράσεις των οπαδών είναι οι ίδιες. Είχαμε και εμείς, στην εποχή μου, κάποια άτυχα αποτελέσματα, αλλά ποτέ δεν με αποδοκίμασαν οι οπαδοί. Γιατί; Γιατί καταθέταμε αυτό που μπορούσαμε, την ψυχή μας μέσα στο γήπεδο. Ποτέ προς εμένα και σε λίγα ακόμα παιδιά, δεν αντέδρασαν. Αυτό το θυμούνται και οι οπαδοί, όποτε έρχομαι σε επαφή μαζί τους. Ας καταθέσουν όλοι την ψυχή τους στο γήπεδο και ο κόσμος δεν άδικος".
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: