Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

«Το στήσαμε για δυο καφάσια με κεράσια»!

Την έκπληξή του για την είδηση που θέλει την ΟΥΕΦΑ να απέστειλε φάκελο με έγγραφα, αναφέροντας ως «ύποπτο» το παιχνίδι της Αναγέννησης Γιαννιτσών με τον Πιερικό, εξέφρασε ο πρόεδρος της ομάδας της Κατερίνης.
Μέσω επίσημης γραπτής δήλωσής του, ο Κώστας Παπαδόπουλος, τονίζει ότι η συγκεκριμένη καταγγελία δεν αφορά ούτε τον ίδιο, ούτε την ομάδα του, ενώ αστειεύεται αποκαλύπτοντας πως τον… δωροδόκησε ο ομόλογός του στην Αναγέννηση Γιαννιτσών.
Η δήλωση του προέδρου του Πιερικού:
«Άλλο παλι αυτό.
Ενημερώθηκα ότι διαβιβάστηκε στα αρμόδια όργανα του ποδοσφαίρου φάκελος της ΟΥΕΦΑ με τον οποίο χαρακτηρίζεται ύποπτος ο αγώνας Γιαννιτσά – Πιερικός που έληξε με νίκη των γηπεδούχων με σκορ 3-1.
Κατηγορηματικά δηλώνω ότι αν αποδειχθεί βάσιμη η υποψία για τον παραπάνω αγώνα όποιος τον έστησε ας τον πιάσουν και ας τον κρεμάσουν.
Δεν αφορά ούτε εμένα ούτε την ομάδα μας η καταγγελία αυτή.
Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στις δικαστικές αρχές που θα ασχοληθούν και περιμένω γρήγορη διαλεύκανση της υπόθεσης
Έχουμε χίλια προβλήματα, έχουμε και τον καημό των στοιχηματικών εταιριών. Δεν στοιχημάτισα ούτε ένα ευρώ, ούτε εγώ, ούτε οποιοσδήποτε μου λέει καλημέρα πάνω από 3-4 φορές την εβδομάδα.Δεν μπορούμε να κάνουμε τον αστυφύλακα των εταιριών στοιχήματος.
Υ.Γ. Η μόνη προσυνεννόηση που είχα με την ομάδα των Γιαννιτσών αφορούσε τα δύο (2) τελάρα κεράσια που μου έδωσε ο Πρόεδρος των Γιαννιτσών Καραογλανίδης Λάκης
Κατερίνη 23/05/2013
Κώστας Παπαδόπουλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: