Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Σιγή …μικροφώνου!!


Σιγή …μικροφώνου
Τα όσα έγιναν στο δυτικό Λονδίνο το απόγευμα της Κυριακής αποτελούν το πρώτο θέμα στο Νησί, με τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο να είναι «πυρ και μανία» με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Ωστόσο, η διερεύνηση της αναφοράς που κατέθεσε η Τσέλσι δεν μπορεί να γίνει, λόγω …κλειστών μικροφώνων.

Ο διαιτητής του αγώνα της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκάλεσε την έντονη αντίδραση των Λονδρέζων για τα σφυρίγματά του, αλλά και την αναφορά των «μπλε» προς την FA, με την οποία τον καταγγέλλει για χρήση «υβριστικού λεξιλογίου προς τους παίκτες» τους.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να αποδειχθεί, τουλάχιστον όσον αφορά τον …επίσημο και αμερόληπτο τρόπο.

Οι συνομιλίες του διαιτητή με τους βοηθούς του, μέσα από το σύστημα ενδοεπικοινωνίας, δεν ηχογραφούνται κι έτσι δεν είναι δυνατή η απομαγνητοφώνηση των όσων ειπώθηκαν.

Συνεπώς, τα όσα ισχυρίζεται η Τσέλσι για «ρατσιστικό και υβριστικό λεξιλόγιο» θα ερευνηθούν μόνο μέσα από τις μαρτυρίες. Σε περίπτωση που ο ίδιος ο Κλάτενμπεργκ αρνηθεί τα όσα του καταλογίζονται, τότε η μαρτυρία του Τζον Όμπι Μίκελ θα αντιπαρατεθεί με τη δική του, πριν η πειθαρχική επιτροπή βγάλει το …πόρισμά της.

Με βάση τα όσα αναφέρουν τα βρετανικά Μέσα, εκτός του Μίκελ, Ισπανός ποδοσφαιριστής της Τσέλσι αναφέρει πως ο διαιτητής του ματς του «Stamford Bridge» τον ειρωνεύτηκε για την καταγωγή του.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: