Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Προκαλεί ανησυχία η νέα ήττα!

Προκαλεί ανησυχία η νέα ήττα
Ανήσυχος με τα συνεχόμενα άτυχα αποτελέσματα της ομάδας του είναι ο Στέφανο Πιόλι. Ο προπονητής της Μπολόνια δεν ανέλυσε τους λόγους της ήττας της ομάδας του από την Ίντερ με 3-1, τόνισε μόνο πως πρέπει να αρχίσουν να μαζεύουν βαθμούς αρχής γενομένης από το επόμενο ματς με τη Γιουβέντους, αν θέλουν να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη.

Προερχόταν από δύο εκτός έδρας ήττες με το ίδιο σκορ, αφού έχασε με 1-0 τόσο από τη Φιορεντίνα όσο και από την Κάλιαρι. Η Μπολόνια, ωστόσο, δεν είχε πολλές πιθανότητες να σπάσει αυτό το αρνητικό μίνι-σερί με αντίπαλο την Ίντερ, που φέτος μοιάζει αχτύπητη στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της. Το τελικό 3-1 για τους «νερατζούρι» δεν προκάλεσε έκπληξη στους ανθρώπους των «ροσομπλού», ωστόσο προκαλεί ανησυχία στον προπονητή Στέφανο Πιόλι, που ζητάει επιτακτικά βαθμούς για να μπορέσει να ανέβει η ομάδα του στη βαθμολογία.

«Έχω αρχίσει να ανησυχώ. Έπρεπε να κάνουμε κάτι περισσότερο με την Ίντερ, έχουμε κολλήσει στη βαθμολογία, αφού αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη ήττα μας. Είναι καιρός να πάρουμε βαθμό, αν είναι δυνατόν από το επόμενο ματς κιόλας», είπε ο Πιόλι.

Το επόμενο παιχνίδι, όμως, είναι με τη Γιουβέντους στο Τορίνο. «Είναι ένα από τα ματς που μοιάζουν χαμένα πριν καν ξεκινήσουν. Αν και δεν θα έχουμε στη διάθεσή μας τον Ντιαμάντι, που είναι τιμωρημένος, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την έκπληξη και να πάρουμε κάτι από εκείνη την αναμέτρηση», απάντησε ο προπονητής της Μπολόνια.

Για ποιο λόγο το παιχνίδι με την Ίντερ εξελίχθηκε τόσο άσχημα; «Δεν θα πω πολλά για αυτό το ματς. Μόνο πως ξεκινήσαμε καλά και στα δύο ημίχρονα, αλλά δεχτήκαμε γκολ στο χειρότερο σημείο της Ίντερ. Αυτό δείχνει πως οι αντίπαλοί μας είναι μεγάλη ομάδα. Αποδείχτηκαν κυνικοί και μας τιμώρησαν. Όσο για την αποβολή μου, φταίω εγώ, αφού πέρασα έξω από τον οριοθετημένο χώρο», είπε με ειλικρίνεια ο Πιόλι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: