Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Νέος χορηγός στον ΠΑΟΚ!!

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη χορηγία με την εταιρεία επίπλων «Ηλέκτρα» η οποία θα διαφημίζεται μέσω του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη σύναψη χορηγικής συνεργασίας με την εταιρία «ΗΛΕΚΤΡΑ», ως «Χορηγός» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο (2012-2013).

Η συνεργασία της «ΗΛΕΚΤΡΑ» με την Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. αφορά μεταξύ άλλων στην προβολή της εταιρίας στο γήπεδο της Τούμπας και σε όλα τα επικοινωνιακά μέσα της Π.Α.Ε., καθώς και στην επιχειρηματική συνεργασία των δύο εταιριών, στα πλαίσια των εργασιών ανάπλασης του γηπέδου της Τούμπας.

Παρουσίαση της εταιρίας

Η οικογενειακή επιχείρηση «ΗΛΕΚΤΡΑ» ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ εδώ και (70) εβδομήντα και πλέον χρόνια σχεδιάζει και δημιουργεί έπιπλα με σεβασμό στον πελάτη και με πρώτο στόχο την ποιότητα.

Ηγείται της αγοράς, όσον αφορά τον εξοπλισμό καταστημάτων, προμηθεύοντας επαγγελματικό έπιπλο σε ξενοδοχεία, εστιατόρια και καφέ σε όλη την ελληνική επικράτεια και την ευρωπαϊκή ένωση.

Διατηρεί ένα άριστο δίκτυο λιανικής, επιτρέποντας στον κάθε ιδιώτη, να προμηθευτεί έπιπλα για το μπαλκόνι και τον κήπο, που να ανταποκρίνονται άριστα στο προσωπικό του γούστο, με τα υψηλοτέρα στάνταρ ποιότητας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: