Σύμφωνα με την ρωσική ιστοσελίδα «svodka.net», η Gazprom επιθυμεί (ξανά) να προωθήσει την εικόνα της μέσω συνεργασίας στην Ελλάδα με τον ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγω και για τον Ιβάν Σαββίδη.
Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ του σάιτ η εταιρία θέλει να μπει για τα καλά στο χώρο του αθλητισμού αναφέροντας τις μελλοντικές της συνεργασίες:
«Η εταιρία επιθυμεί να προωθήσει την εικόνα της μέσω συνεργασίας με την βουλγαρική ΤΣΣΚΑ και τον ΠΑΟΚ από την Ελλάδα. Στη Θεσσαλονίκη, παρεμπιπτόντως, ο βασιλιάς του καπνού από το Ροστόφ, Ιβάν Σαββίδης έχει αναλάβει τα ηνία της ομάδας», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, ενώ συνεχίζει πως δεν υπάρχει πίσημη επιβεβαίωση της συνεργασίας και θυμίζει τι είχε πει ο νέος ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ πει σε συνέντευξη του. Δηλαδή, πως δεν υπάρχει κάποιος σύλλογος που να μην θέλει την εταιρία παραγωγής φυσικού αερίου ως χορηγό!
Πάντως, στο δημοσίευμα γράφονται όλες οι χορηγίες που έχει η Gazprom, αλλά και για αυτές που σκέφτεται. Οπως αναφέραμε στα Βαλκάνια είναι η ΤΣΣΚΑ Σόφιας και ο ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρονται πως στην Ιταλία και την Ολλανδία υπάρχουν ήδη προχωρημένες επαφές με Μίλαν που έχει οικονομικά προβλήματα και τον Αγιαξ. Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι φέρεται πως θα τα βρουν με τον Βλάντιμιρ Πούτιν, ενώ οι Ρώσοι ήδη έχουν αγοράσει κάτι στο «Αμστερνταμ Αρίνα».
Στόχος της Gazprom φετινή σεζόν ήταν η Τσέλσι, και αναφέρεται πως τον περασμένο Ιούλιο, η εταιρία υπέγραψε ένα συμβόλαιο σύμφωνα με το οποίο η μεγαλύτερη εταιρεία φυσικού αερίου έγινε επίσημος συνεργάτης του Champions League για την περίοδο 2012-2015!


πηγή: gazzetta.gr