Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Παντελίδης: «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς σκέφτονται οι παράγοντες»

Απογοητευμένος από την απόλυσή του από τον πάγκο του Πανθρακικού εμφανίστηκε ο Σάββας Παντελίδης, ο οποίος δεν θέλησε να σχολιάσει περαιτέρω την απόφαση της διοίκησης της ομάδας της Κομοτηνής.
Ο Σάββας Παντελίδης μίλησε για την «γκίνια» των τελευταίων αγωνιστικών, αλλά και για τις ομάδες που έως τώρα τον έχουν εντυπωσιάσει.
Αναλυτικά, ο Σάββας Παντελίδης μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για:
Την απόφαση να απολυθεί: «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς σκέφτονται οι παράγοντες και δεν θέλω να το σχολιάσω. Όμως η ομάδα είχε κάποιες συνεχείς ήττες στην έδρα της και η διοίκηση έκρινε πως κάτι έπρεπε να αλλάξει. Είχαμε ένα πολύ κακό παιχνίδι με τον Πλατανιά κι ένα άσχημο ημίχρονο απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά γενικά είμαι ικανοποιημένος από την πορεία και τις εμφανίσεις της ομάδας».
Την ήττα από τον Πανιώνιο: «Η ήττα δεν αντέχεται εύκολα. Η εικόνα μας ήταν καλή και γι’ αυτό έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά. Όμως στο ποδόσφαιρο, αν είναι δοκάρι και μέσα είσαι ήρωας, αν είναι δοκάρι και έξω είσαι ανάθεμα. Το τελευταίο διάστημα δεν μας πήγαινε και η τύχη».
Τις ομάδες που τον έχουν εκπλήξει ευχάριστα και δυσάρεστα στο πρωτάθλημα: «Ευχάριστα με εκπλήσσει ο Πανιώνιος. Όχι σαν εικόνα από αυτό που είδα απέναντι σε μας, αλλά γενικότερα. Τα παιδιά έχουν πολύ καλή ψυχολογία και μπαίνουν στο γήπεδο και μεγαλώνουν. Δυσάρεστα δεν μπορώ να πω ότι με έχει εκπλήξει κάποια ομάδα. Ο Παναθηναϊκός έχει προβλήματα γενικότερα, δεν είναι μόνο το αγωνιστικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: