Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Βοργιάς: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίρνει εύκολα τέτοια ματς, πολύ κακή η αντιμετώπιση των διαιτητών»

Στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» φιλοξενήθηκαν ο πρώην διαιτητής και καθηγητής διαιτησίας Σωτήρης Βοργιάς και ο πρώην τεχνικός διευθυντής του δικεφάλου, Σίμος Λάζαρης. Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Λάζαρης:
«Νομίζω πως κάποια στιγμή θα πρέπει να δούμε την απόδοση του ΠΑΟΚ γιατί δεν μπορεί να προχωρήσει έτσι αγωνιστικά. Είναι μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ φέτος, οι άλλες ομάδες έχουν διοικητικά προβλήματα ο ΠΑΟΚ πρέπει να διεκδικεί αυτά που του ανήκουνε, είναι μεγάλη ομάδα και δικαιούται αντιμετώπιση και σεβασμό.»

Βοργιάς:
«Δεν υπάρχει ισοτιμία στα όργανα, όλα λειτουργούν για μια ομάδα πρώτα και μετά για όλες τις άλλες ανάλογα με το τι ψηφίζεις. Ο ΠΑΟΚ με Κέρκυρα και ΑΕΚ ήταν μέτριος, έχει κάνει κοιλιά λόγω κούρασης και Γιουρόπα Λιγκ, που όμως περιμέναμε να κάνει αργότερα. Απλά ο ΠΑΟΚ έπρεπε να τα παίρνει εύκολα αυτά τα ματς. Ο διαιτητής κύριος Βοσκάκης, χωρίς να προκαλέσει και να δώσει κάτι που ήταν οφθαλμοφανές, δεν έδινε φάουλ, αντίθετα όταν έκανε επίθεση η Κέρκυρα έδινε έξω από την περιοχή φάουλ. Αν την ώρα που πίεζε ο ΠΑΟΚ έπαιζε ισότιμα ο ΠΑΟΚ θα κέρδιζε.
Όπως και με την ΑΕΚ που έπαιζε με τον Πλατανιά η διαιτησία ήταν πολύ κακή.
Ο Ζήσης ο Βρύζας δε γνωρίζει το αντικείμενο δεν έχει εμπειρία δεν είναι ο αρμόδιος για αυτή τη θέση. Να μην γυρίσει πίσω ο ΠΑΟΚ με Γκαγκάτση, να παει μπροστά να βρει νέους ανθρώπους που έχουν να δώσουν.»


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: