Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

«Κακώς ακυρώθηκε αλλά αξίζαμε τη νίκη»

«Κακώς ακυρώθηκε αλλά αξίζαμε τη νίκη»
Άμεση απάντηση στον πρόεδρο της Κατάνια, Αντονίνο Πουλβιρέντι, έδωσε ο Τζουζέπε Μαρότα. Ο Γενικός Διευθυντής της Γιουβέντους χαρακτήρισε αστείους τους ισχυρισμούς του Πουλβιρέντι και δήλωσε πως η ομάδα του άξιζε τη νίκη. Παραδέχτηκε, ωστόσο, πως το γκολ που σημείωσε ο Μπεργκέζιο για λογαριασμό της Κατάνια ήταν έγκυρο και κακώς δεν μέτρησε.

Η πρωτοκαθεδρία της Γιουβέντους στο Καμπιονάτο συνεχίστηκε και μετά την 9η αγωνιστική. Η «Μεγάλη Κυρία» πέρασε με νίκη 1-0 από την Κατάνια, χάρη στο γκολ του Αρτούρο Βιντάλ και απολαμβάνει τη… μοναξιά της κορυφής. Η νίκη αυτή, όμως, χαρακτηρίστηκε σκανδαλώδης από τον πρόεδρο της Κατάνια, Αντονίνο Πουλβιρέντι, ο οποίος δήλωσε πως το κανονικό γκολ που σημείωσε η ομάδα του ακυρώθηκε από τον πάγκο της Γιουβέντους και τις διαμαρτυρίες των παικτών της.

Η απάντηση των ανθρώπων της «Γιούβε» ήρθε άμεσα, από το στόμα του Γενικού Διευθυντή, Τζουζέπε Μαρότα. «Το γκολ που πέτυχε η Κατάνια ήταν κανονικό. Αυτό δεν σημαίνει, ωστόσο, πως θα είχαμε χάσει το ματς. Πολλές φορές ανατρέψαμε το σκορ, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί πως δεν θα το κάναμε και σήμερα. Ας μην ξεχνάει ο κύριος αυτός πως το παιχνίδι το έκανε η ομάδα μας, δημιούργησε περισσότερες φάσεις και άξιζε να νικήσει, ανεξάρτητα από τη λάθος απόφαση του διαιτητή», είπε ο Μαρότα.

Ο Πουλβιρέντι ισχυρίστηκε πως ο πάγκος της «Γιούβε» ακύρωσε, ουσιαστικά το γκολ της Κατάνια. «Αυτά είναι αστεία. Παραδέχτηκα πως το γκολ έπρεπε να μετρήσει, οπότε υποθέτω πως οι διαιτητές έκαναν μια μικρή σύσκεψη και αποφάσισαν πως ήταν άκυρο. Πήραν μια λάθος απόφαση, αυτό είναι όλο. Μου φαίνεται παράλογο να έχουν τέτοιες δυνάμεις οι παίκτες μας, να πείθουν το διαιτητή για μια απόφαση. Για το λόγο αυτό δεν αξίζει να απαντήσω, καν», τόνισε ο Μαρότα.




πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: