Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Αποστολίδης: «Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ικανά στελέχη, πρέπει να λειτουργήσει αποτελεσματικά η ΠΑΕ»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Κούλης Αποστολίδης πραγματοποίησε δηλώσεις στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», υπογραμμίζοντας την ανάγκη που υπάρχει να μπούνε ικανά μέλη στο Δ.Σ. του δικεφάλου.
Αναλυτικά η συνέντευξη:

Αρχικά υπογράμμισε:
«Σήμερα όπως είναι ο ΠΑΟΚ η όπως παει να εξελιχθεί το Δ.Σ. πρέπει να αποτελείται από άτομα που είναι απολύτως εξειδικευμένα στο ρόλο που κάθε μέλος θα κληθεί να παίξει ώστε να λειτουργήσει σωστά και αποτελεσματικά η ΠΑΕ δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει εκπροσώπηση των παλαιμάχων αλλά για να υπάρχει επικοινωνία της ΠΑΕ με τους παλαίμαχους υπάρχουν άλλοι τρόποι. Εκτός και αν κρίνει ο Ιβάν Σαββίδης πως ο παλαίμαχος έχει ιδιότητες ώστε να αντεπεξέλθει στο Δ.Σ.»

Για το μηνιαίο μισθό που θα θεσπίσει ο Ιβάν Σαββίδης στα μέλη του Δ.Σ. :
«Καλά κάνει ο Σαββίδης και θέλει να έχει μισθοδοτούμενο Δ.Σ. αλλά πρέπει να επιλεγούν μέλη που να μπορούν να κάνουν τη δουλειά.»

Για τον Βασίλη Γκαγκάτση:
«Θα ήταν άστοχη η επιλογή Γκαγκάτση για πρόεδρος, όχι λόγω προσόντων και ικανοτήτων αλλά επειδή αυτό το όνομα διχάζει για διάφορους λογους .
Εγώ με τον Κούδα είμαστε και θα παραμείνουμε φίλοι αν με ρωτούσε θα του έλεγα να μην μπει πρόεδρος για το καλό της ομάδας και του ίδιου.»

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: