Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Μάντζιος: «Βάλαμε βαθμό δυσκολίας στον ΠΑΟΚ, ήμασταν τυχεροί- άτυχοι»

O προπονητής της Κέρκυρας Άκης Μάντζιος μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του πήρε ένα πολύ σημαντικό βαθμό κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΟΚ:
«Πήραμε ένα σημαντικό βαθμό κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Ο ΠΑΟΚ είναι παρά πολύ καλή ομάδα, έχει καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Ήταν καθοριστικές οι απουσίες που είχε αλλά και εμείς από την πλευρά μας δε δώσαμε το δικαίωμα να παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ τόσο καλός. Βάλαμε έναν βαθμό δυσκολίας που ίσως δεν περίμενε να αντιμετωπίσει από την ομάδα μας. Θεωρώ πως έχει καλή κυκλοφορία και κατοχή μπάλας, ίσως δεν υπήρχε η κατάλληλη κίνηση και οι απουσίες να έπαιξαν ρόλο. Παιχνίδια με τέτοιες ομάδες όπως είμαστε εμείς πρέπει να ανοίξεις νωρίς το σκορ αλλιώς δυσκολεύει το έργο σου το είδαμε και κόντρα στην ΑΕΚ που δυσκολεύτηκε ο ΠΑΟΚ.»

Για το αν βρήκε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ προβλέψιμο:
«Προβλέψιμο δεν νομίζω πως είναι, ο ΠΑΟΚ έχει λύσεις δεν παίζει μόνο από τα άκρα ή από τον άξονα. Ίσως δεν του βγήκε το παιχνίδι και δεν περίμενε να καταβάλουμε τέτοια αντίσταση. Περιορίσαμε τα ατού του ΠΑΟΚ, είχαμε και λίγη τύχη στη διπλή ευκαιρία στην αρχή αλλά ήμασταν και άτυχοι στο δοκάρι, που αν έμπαινε μπορεί να άλλαζε το αποτέλεσμα.»

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κοντράρει τον πρωταθλητή Ολυμπιακό:
«Ναι είναι ο σημαντικότερος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό και ο μόνος που μπορεί να τον κοντράρει. Όχι όμως για την πρώτη θέση, αυτό είναι πολύ δύσκολο. Ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι.»


πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: