Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Ασημακόπουλος: «Ο Άρης είναι κίνημα 2 εκ. ανθρώπων»

Ο Αντώνης Ασημακόπουλος που στον αγώνα με τον Ηλυσιακό έδωσε πολύτιμες λύσεις σε άμυνα και επίθεση, μίλησε για ένα... κίνημα 2 εκατομμυρίων ανθρώπων που είναι ο Άρης.

Ο αρχηγός των «κιτρίνων» τόνισε ότι: «Η νίκη είναι νίκη. Πάντα είναι πολύ σημαντική. Αυτή είναι ο στόχος, αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. Μια νίκη είναι πάντα καλή. Σε βοηθάει και ψυχολογικά αλλά και ουσιαστικά. Ζεσταίνεται ο κόσμος, η ομάδα πιστεύει στον εαυτό της και οπωσδήποτε δίνει κουράγιο για τη συνέχεια» ενώ πρόσθεσε για την έλευση του Βαγγέλη Αγγέλου: «Είναι σα να ξεκινάμε σχεδόν από την αρχή. Όταν κερδίζεις τα παιχνίδια με τόσο δύσκολες συνθήκες, κερδίζεις και χρόνο για να δουλέψεις και να βελτιωθείς. Τώρα δουλεύουμε πάνω στην φιλοσοφία του νέου μας προπονητή, πάνω στα δικά του συστήματα και τον τρόπο παιχνιδιού. Δεν προλάβαμε να τον γνωρίσουμε καλά. Στις τρεις πρώτες προπονήσεις που είχαμε μαζί του αυτό που πρόλαβε να κάνει είναι να πιστέψουμε περισσότερο στους εαυτούς μας. Δεν προλαβαίναμε να αλλάξουμ3ε πολλά πράγματα. Κυρίως προσπάθησε να μας βοηθήσει ψυχολογικά και να γνωριστούμε μέσα στο γήπεδο».


Συνεχίζοντας ο Αντώνης Ασημακόπουλος πρόσθεσε: «Εμείς ήρθαμε σε αυτή τη μεγάλη ομάδα για να μπορέσουμε να φέρουμε πίσω τον κόσμο του Άρη. Είναι στολίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Άρης δεν είναι απλά μια ομάδα αλλά κίνημα δύο εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλη την επικράτεια. Απευθυνόμαστε σε ένα κίνημα και όχι απλά σε έναν λαό. Και θεωρώ ότι είμαστε η μοναδική ομάδα που παίζει κατά κόρων με Έλληνες, αλλά και η μοναδική ομάδα που παίζει με έξι παίκτες στα εντός έδρας παιχνίδια. Και αυτός θα είναι ο MVP είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε. Έχουμε αυτό το αβαντάζ. Έχουμε τον καλύτερο έκτο παίκτη. Άλλες ομάδες ούτε στα όνειρα τους δεν μπορούν να το δουν. Εμείς θα το βρίσκουμε, εβδομάδα παρά εβδομάδα».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: