Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Φούντας: «Πάμε για νίκη με ΠΑΟ και ΟΣΦΠ»


Φούντας: «Πάμε για νίκη με ΠΑΟ και ΟΣΦΠ»
Σύνθημα νίκης επί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού έδωσε ο Ταξιάρχης Φούντας, μετά το «τρίποντο» (1-0) της ΑΕΚ επί του Πλατανιά.

Ο νεαρός μέσος της «Ένωσης» τόνισε πως το αποτέλεσμα αυτό κόντρα στους Κρητικούς θα… ξεμπλοκάρει η ομάδα του, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

«Είναι διπλή η χαρά μου, καθώς κατάφερα να σκοράρω και να πάρουμε μία νίκη που χρειαζόμασταν πάρα πολύ. Θέλαμε πολύ τους τρεις βαθμούς», δήλωσε ο Ταξιάρχης Φούντας και πρόσθεσε: «Με τους τρεις βαθμούς που πήραμε πιστεύω ότι ξεμπλόκαρε η ομάδα. Πλέον θα πρέπει να δουλέψουμε καλά για το επόμενο παιχνίδι και να πάμε καλύτερα».

Για τις αναμετρήσεις που ακολουθούν με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό: «Είναι δύο καλές ομάδες, αλλά εμείς κοιτάμε τους τρεις βαθμούς που πήραμε σήμερα. Θα το παλέψουμε για να καταφέρουμε να νικήσουμε και τα δύο ματς».

Για το γκολ που πέτυχε και τον έκανε το νεαρότερο παίκτη της ΑΕΚ που σκοράρει: «Το ήθελα αυτό το γκολ από την αρχή του πρωταθλήματος, γιατί ήθελα να κάνω χαρούμενο τον κόσμο και τον εαυτό μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: