Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Βέροια: Πρόστιμο στον Γεωργιάδη για την κόκκινη!!

Με πρόστιμο 2.000 ευρώ τιμώρησαν οι διοικούντες τη Βέροια τον Νίκο Γεωργιάδη, για την αποβολή του στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου κόντρα στην Ξάνθη.
Ο δεξιός οπισθοφύλακας της «βασίλισσας του Βορρά» χτύπησε εκτός φάσης στον Μαρσελίνιο, με αποτέλεσμα να δει πρόωρα το δρόμο για τα αποδυτήρια, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.
Γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τη διοίκηση των νεοφώτιστων, η οποία τον τιμώρησε βάσει του εσωτερικού κανονισμού, προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοια κρούσματα και στο μέλλον.
Από εκεί και πέρα, μία πρωινή προπόνηση/αποθεραπεία περιλάμβανε το πρόγραμμα των παικτών της Βέροιας μετά την αναμέτρηση της όγδοης αγωνιστικής, κόντρα στους Ακρίτες (0-0).
Ασκήσεις φυσικής κατάστασης ακολούθησαν οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στη σαββατιάτικη αναμέτρηση, με τους υπόλοιπους να κάνουν αποθεραπεία.
Στο πρόγραμμα δεν πήραν μέρος οι Νίκος Γεωργέας και Έβερτον, καθώς ο πρώτος δεν έχει ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπωρεί, ενώ ο Βραζιλιάνος αμυντικός συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στον προσαγωγό.
Αύριο (Τρίτη, 30/10), οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας έχουν ρεπό, ενώ η προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της ένατης αγωνιστικής με τον Άρη (5/11) θα ξεκινήσει ουσιαστικά την Τέταρτη.



πηγή: onsports.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: