Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Η μάχη από την αρχή…!!

Η μάχη από την αρχή…
Ένα ποδοσφαιρικά εξαιρετικό παιχνίδι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», βρήκε νικήτρια τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Τσέλσι , με τους «μπλε» όμως να έχουν δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία.

Μετά από εννέα αγωνιστικές, όλα στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, δείχνουν να ξεκινούν από την αρχή. Η Τσέλσι εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα όμως οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ, μείωσαν πλέον στον ένα βαθμό.


άρθρο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου
 
Το παιχνίδι που ολοκλήρωσε την αγωνιστική, ξεκίνησε με την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να αιφνιδιάζει τους Λονδρέζους. Το προβάδισμα δύο τερμάτων που πήραν οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν έκοψε τα φτερά των παικτών της Τσέλσι, οι οποίοι συνήλθαν σχετικά άμεσα και μπήκαν ξανά στο παιχνίδι με το γκολ του Μάτα.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η Τσέλσι έδειχνε πιο ζωντανή και η εικόνα του ματς έδειχνε ότι η ισοφάριση δεν αργεί. Η αποβολή του Ιβάνοβιτς άλλαξε αριθμητικά τις ισορροπίες όμως όλα άλλαξαν πραγματικά με την άδικη αποβολή του Τόρες για θέατρο με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Σαν να μην έφτανε το διαιτητικό λάθος, το οποίο απαγόρευε στην Τσέλσι να κυνηγήσει τη νίκη, ήρθε και το γκολ οφσάιντ του Τσιτσαρίτο για να δώσει το δικαίωμα στους γηπεδούχους να φωνάζουν για τη διαιτησία.
Για τη Γιουνάιτεντ πάντως ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, η πρώτη μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» μετά τον Απρίλιο του 2002. Περιθώρια μετά τις ήττες από Έβερτον και Τότεναμ δεν υπήρχαν για τους «κόκκινους διαβόλους», οι οποίοι έστω και ευνοημένοι από τα λάθη του Κλάτενμπεργκ, πήραν αυτό που ήθελαν

πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: