Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Δημητρέλος: «Σε καλό δρόμο για το deal»

Δημητρέλος: «Σε καλό δρόμο για το deal»
Αισιόδοξος για την πορεία της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα μετά τη νίκη επί του Πλατανιά (1-0), αλλά και για την είσοδο νέων επενδυτών στην ομάδα δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημητρέλος, μιλώντας στη ΝΕΤ.

«Περιμέναμε οκτώ αγωνιστικές. Ευτυχήσαμε σήμερα να παίξουμε καλά και καταφέραμε να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες και το άγχος», τόνισε και πρόσθεσε:

«Στο ποδόσφαιρο βασικό ρόλο παίζει η ψυχολογία. Πιστεύω πως η νίκη θα μας δώσει κουράγιο και με την υπομονή που πλέον μας χαρακτηρίζει στο παιχνίδι θα μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στα επόμενα ματς. Κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα θα είναι ντέρμπι για μας. Είναι εύκολο να λέμε από την έβδομη αγωνιστική ότι μία ομάδα θα υποβιβαστεί. Εμείς έχουμε κλείσει τα αυτιά μας σε ό,τι λέγεται και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Για ενδεχόμενη μεταγραφική ενίσχυση το χειμώνα, είπε: «Ενίσχυση πάντα χρειάζεται μια ομάδα. Σε αυτή τη στιγμή είναι νωρίς να μιλήσουμε για μεταγραφές. Ο προπονητής θα είναι αυτός που θα κρίνει».

Αναφορικά με την έλευση των ανθρώπων της Seymour Pierce τη Δευτέρα, είπε: «Το ότι έρχονται κάποιοι άνθρωποι από την Αγγλία που γνωρίζουν την κατάσταση στην ΠΑΕ είναι θετικό. Θα συζητήσουν με την πλευρά Βιντιάδη τις λεπτομέρειες που χρειάζονται για να ολοκληρωθεί το deal. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, αλλά έχουμε ακόμη βήματα να κάνουμε».

Στο ερώτημα πόσο μπορεί η ΑΕΚ να αντέξει με το υπάρχον καθεστώς, απάντησε: «Εξαρτάται από την υπομονή των ανθρώπων στους οποίους χρωστάμε. Οι υποχρεώσεις μας είναι αρκετές. Μου αρέσει να είμαι αισιόδοξος και βλέπω ότι αυτή η αισιοδοξία θα μας βγει σε καλό».

Τέλος, μιλώντας για τις μηνύσεις του Γιώργου Κιντή κατά παλαιών στελεχών της ΠΑΕ και μετόχων, είπε: «Την ΑΕΚ δεν την αγγίζει αυτό. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε την ομάδα και να μην ασχολούμαστε με το τι λέει ο κάθε πρώην παράγοντας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: