Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Βεργίνης: «Έμπειρος και καταξιωμένος ο Αγγέλου, θα παλεύουμε για τη νίκη σε κάθε ματς»

Ο καλαθοσφαιριστής του Άρη Δημήτρης Βεργίνης με δηλώσεις του στη εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» εξέφρασε την ανάγκη για στήριξη της ομάδας από τον κόσμο και τόνισε πως η ομάδα θα κοιτάει κάθε ματς ξεχωριστά.
Αναλυτικά η συνέντευξη:

Για τον αγώνα με τον Ηλυσιακό:
«Το σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη. Δεν είχαμε πολύ χρόνο να δουλέψουμε ξέραμε πως είναι κρίσιμο ματς και έπρεπε να το πάρουμε, και εύκολα ή δύσκολα το πήραμε. Στο πρώτο ημίχρονο δείξαμε καλύτερο πρόσωπο αλλά σημασία έχει η νίκη.
Είχαμε μέσα στην εβδομάδα την αλλαγή προπονητή και όταν γίνεται κάτι τέτοιο αλλάζουν πολλά δεδομένα, κυρίως ψυχολογικά. Ο κ.Αγγέλου είναι έμπειρος και καταξιωμένος. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να γίνουμε ομάδα και αυτό να μας βγαίνει μέσα στο γήπεδο. Εγώ όταν ήρθα ήξερα για το καλό κλίμα και τους νέους παίκτες.»

Για το στόχο της ομάδας φέτος:
«Δεν έχουμε ιδιαίτερο στόχο. Δεν είναι το πρωτάθλημα στόχος του Άρη. Να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά όλα είναι δύσκολα εντός ή εκτός. Πρέπει να τα διεκδικούμε όλα και να είμαστε κάθε φορά πιο έτοιμοι. Από κει και πέρα κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, μια ομάδα σαν τον Άρη έχει πάντα υψηλούς στόχους.»


Για τον κόσμο του Άρη:
«Θέλω να ζητήσω να στηρίξει την προσπάθεια που κάνουμε. Το χρειαζόμαστε, έχουν αλλάξει τα πράγματα έχουμε καλό έμψυχο δυναμικό να έρθει να μας στηρίξει. Εγώ υπόσχομαι πως όλοι μας θα παλεύουμε για τη νίκη σε κάθε ματς και με τη βοήθεια του κόσμου όλα θα πανε καλά.»



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: