Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Γιώργο, κοίτα μην ξεμείνεις στην εξέδρα...

Από εκείνο το εξαιρετικό ματς κόντρα στον Άρη (4-1), όταν έπεσαν και οι αποβολές (Δώνη – παικτών), έχει να κάνει καλό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ που φαίνεται πως έχασε το δρόμο του.

Γιώργο, κοίτα μην ξεμείνεις στην εξέδρα...
Την 6η αγωνιστική είχε έρθει ισόπαλος με τον ΟΦΗ μακριά από την Τούμπα, την επόμενη αγωνιστική νίκησε δύσκολα 1-0 την ΑΕΚ εντός έδρας και ακολούθησε το 0-0 στην Κέρκυρα.
Με λίγα λόγια, σα να έχασε τα πατήματά του ο ΠΑΟΚ. Δεν παίζει πλέον καλά, δυσκολεύεται στο γκολ, ενώ δείχνει αρκετές φορές κι ανωριμότητα στο παιχνίδι του.
Ο Δώνης είναι προβληματισμένος και καλά κάνει. Ο Ιβάν Σαββίδης, άλλωστε, είχε περάσει κάποια μηνύματα στις δηλώσεις του προς τον προπονητή και τους παίκτες, περί ...σοβαρότητας.
Και λογικά το νέο αφεντικό του ΠΑΟΚ, που ετοιμάζεται να ενισχύσει την ομάδα τον Ιανουάριο, δεν θα νιώθει και πολύ ικανοποιημένο με όσα βλέπει στο γήπεδο. Μάλλον θα αισθάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά.
Μην ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και θα έπρεπε να δείχνει μεγαλύτερη φρεσκάδα στους αγώνες. Καλό, λοιπόν, θα είναι να αλλάξει σύντομα την κατάσταση με την εικόνα της ομάδας του ο Δώνης.
Διαφορετικά, κι αν ο ΠΑΟΚ συνεχίσει στο ίδιο κακό μοτίβο των τελευταίων αγωνιστικών, δεν αποκλείεται ο προπονητής του Δικεφάλου να ξαναπάει κάποια στιγμή στην εξέδρα που τον φιλοξενεί τώρα ως τιμωρημένο. Αλλά τότε έχοντας φάει …κόκκινη από τη νέα τάξη πραγμάτων του ΠΑΟΚ.sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: