Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Για τη νίκη στο Ηράκλειο!


Για τη νίκη στο Ηράκλειο
Τη νίκη που θα τον ανεβάσει στη βαθμολογία και θα «φτιάξει» την ψυχολογία παικτών και κόσμου ψάχνει ο Παναθηναϊκός στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ και ο Ζεσουάλντο Φερέιρα δείχνει να καταλήγει σε σύστημα 4-2-3-1. Λίγοι φίλοι του «τριφυλλιού» υποδέχτηκαν την αποστολή των «πρασίνων» στην Κρήτη.

Σε σχέση με προηγούμενα χρόνια σαφώς η προσέλευση του κόσμου ήταν περιορισμένη αλλά η παρουσία του ιδιαίτερα πολιτισμένη, αφού κυρίως γονείς με τα παιδιά τους ήταν εκείνοι που περίμεναν τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα αυτή η… χαλαρή ατμόσφαιρά έκανε και τα μέτρα ασφαλείας να είναι αντίστοιχα, δίνοντας τη δυνατότητα στους φίλους της ομάδας να προσεγγίσουν τους ποδοσφαιριστές πιο εύκολα, να συνομιλήσουν μαζί τους και –φυσικά- να πάρουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό μέρος, ο Φερέιρα αναμένεται να ξεκινήσει με διάταξη 4-2-3-1. Τερματοφύλακας θα είναι ο Καρνέζης και στο κέντρο της άμυνας οι Αντρέ Πίντο και Βελάσκες. Δεξί μπακ θα είναι ο Σεϊταρίδης και αριστερό ο Σπυρόπουλος. Οι Βιτόλο και Ζέκα θα αγωνιστούν στα χαφ και μπροστά τους θα βρίσκονται οι Σισοκό, Χριστοδουλόπουλος και Κουίνσι. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Τοτσέ. 
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: