Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Παντελιάδης: «Στόχος μας η άνοδος, να μην πάθουμε ότι και πέρσι»

Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Καλαμαριάς Σάββας Παντελιάδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου απάντησε στις ερωτήσεις σχετικά με τους αγώνες που έδωσαν μέχρι τώρα οι «κοκκινόμαυροι» και για τη συνέχεια που τους περιμένει.
Αναλυτικά η συνέντευξη:


Για τον αγώνα με την Καλλιθέα για το Κύπελλο:

«Όταν χάνεις στο 118? πάντα υπάρχει μια πικρία μέσα σου. Προσπαθήσαμε όλα τα παιδιά να πάμε στα πέναλτι το ματς αλλά δεν αντέξαμε στην πίεση της Καλλιθέας που είναι μια πολύ καλή ομάδα. Το σημαντικό είναι πως μας φοβηθήκανε, κατέβασαν στην πρώτη ενδεκάδα τα βασικά όπλα τους, θέλουμε να αποδείξουμε πως είμαστε καλή ομάδα και έχουμε μια δυνατή έδρα.»

Για το πρώτο ματς και τη νίκη στην έδρα της Κασσιόπης:
«Κάθε αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Υπολογίζουμε κάθε αντίπαλο, πέρσι χάσαμε από ομάδες που δεν υπολογίζαμε. Ήταν το πιο σημαντικό ματς για μας γιατί μετά από 3 μήνες προετοιμασίας έπρεπε να μπούμε σε έναν ρυθμό αγωνιστικών υποχρεώσεων. Το καταφέραμε σε μια δύσκολη έδρα και ήταν μεγάλη νίκη, μετά το διπλό θα έχουμε καλή ψυχολογία και θέλουμε να συνεχιστεί.»

Για το επόμενο ματς με τον Τίρναβο:
«Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Πρέπει να κοιτάμε μόνο τον αγώνα της Κυριακής και όχι παρακάτω. Στόχος μας είναι οι 3 βαθμοί σε κάθε ματς.»

Για τη φετινή προσπάθεια που γίνεται ώστε να πετύχει τους στόχους του ο Απόλλωνας:
«Υπάρχει ενθουσιασμός και γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τους παράγοντες. Προσπαθούν να φέρουν την ομάδα εκεί που πρέπει, υπάρχει νέο αίμα που έχει φιλοδοξίες να προχωρήσει και ήμαστε όλοι συγκεντρωμένοι και προσπαθούμε να μην πάθουμε ότι πέρσι που ήμασταν φαβορί για άνοδο και μας γύρισε μπούμερανγκ.»



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: