Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Με σκοπό να την… ελαφρύνουν!!

Με μια μεγάλη «μάχη» σε εξωαγωνιστικό επίπεδο ξεκινάει η εβδομάδα για τον ΠΑΟΚ. Σήμερα το πρωί, στη Νιόν της Ελβετίας, εκδικάζεται η έφεση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ κατά της πρωτόδικης απόφασης για τα επεισόδια του εντός έδρας αγώνα με τη Ραπίντ.

Ο Δικέφαλος θα παραστεί στην εκδίκαση, με σκοπό να μειωθεί όσο γίνεται η τιμωρία, που του έχει επιβληθεί. Στη δευτεροβάθμια πειθαρχική επιτροπή της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας προβλέπεται δικαίωμα παράστασης, κι έτσι ο ΠΑΟΚ θα εκπροσωπηθεί από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ζήση Βρύζα, το μέλος του δ.σ., Μαρία Γκοντσάρεβα, τον επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας, Αχιλλέα Μαυρομάτη, αλλά κι έναν ακόμα δικηγόρο από τη Γερμανία, ο οποίος ειδικεύεται σε τέτοιες υποθέσεις. Η παρουσία της Γκοντσάρεβα φανερώνει ότι ο Ιβάν Σαββίδης δίνει πολύ μεγάλη έμφαση στο όλο θέμα, γι? αυτό και ζήτησε από όλους την καλύτερη δυνατή υπερασπιστική γραμμή, προκειμένου να… ελαφρύνει η πολύ βαριά «καμπάνα» που… έριξε η ΟΥΕΦΑ στον ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν τιμωρηθεί πρωτόδικα με τρεις αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, 150.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο και μονοετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τριετή αναστολή. Στον ΠΑΟΚ ευελπιστούν πως με βάση τα νέα δεδομένα που υπάρχουν στην ΠΑΕ και την προσ


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: