Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Χριστόπουλος: «Αξίζαμε τη νίκη»

Χριστόπουλος: «Αξίζαμε τη νίκη»
Αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει, αυτός ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα, όπως τόνισε ο προπονητής των Ηπειρωτών, Γιάννης Χριστόπουλος για την αναμέτρηση και την ισοπαλία με τον Ατρόμητο.

Ο Έλληνας τεχνικός έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, παρά το γεγονός πως ο ΠΑΣ πήρε μόνο ένα βαθμό, ενώ ξεκαθάρισε ότι η προσπάθεια συνεχίζεται.

«Έγινε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και σε δύσκολο τερέν, ειδικών συνθηκών θα το χαρακτήριζα, που δεν ευνόησε καμία ομάδα και κυρίως εμάς. Προετοιμαστήκαμε γι' αυτό το ματς, το θέλαμε, το περιμέναμε, νομίζω ότι τα παιδιά το πάλεψαν σ' αυτόν τον αγωνιστικό χώρο και για 90 λεπτά δεν έπαψαν να πιστεύουν στη νίκη. Σε όλο το ματς θυμάμαι ένα τετ-α-τετ του Ατρόμητου. Αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει αυτή ήταν ο ΠΑΣ».

Για το χειροκρότημα του κόσμου και την αφιέρωση του βραβείου του MVP στους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια και την ΠΑΕ: «Αυτά πρέπει να κρατάμε, το χειροκρότημα και την προσπάθεια των παικτών. Για μία ακόμα φορά αξίζαμε τη νίκη μέσα στο γήπεδο και δεν πήραμε το «τρίποντο». Συνεχίζουμε την προσπάθεια και κάθε ματς θα το βλέπουμε ξεχωριστό».

Για το αν θεωρεί επιτυχία ή όχι το βαθμό: «Σαφώς το να παίρνεις ισοπαλία απέναντι σε τόσο καλή ομάδα και βέβαια είναι θετικός ο πόντος. Πήγαμε και για τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για την αλλαγή του Κολοβέτσιου στο ημίχρονο ανέφερε: «Έπαθε διάστρεμμα, θα το δούμε από αύριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: