Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΟΚ: Ακόμα μία εταιρία στους «300»

Άλλη μία εταιρία προστέθηκε στο φετινό ειδικό χορηγικό πρόγραμμα «Οι 300 του ΠΑΟΚ», όπως ανακοίνωσε σήμερα (29/10) η ΚΑΕ.
Συγκεκριμένα, οι διοικούντες τους Θεσσαλονικείς έκαναν γνωστή την ανανέωση της συνεργασίας τους με τη «Mopatex Hellas ΕΠΕ», στο πλαίσιο του ειδικού χορηγικού προγράμματος το οποίο δίνει και φέτος τη δυνατότητα στους φίλους του «Δικεφάλου του Βορρά» να συνδυάσουν τη στήριξή τους προς την ομάδα με την προβολή της επιχειρηματικής δραστηριότητάς τους.
Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι μία από τις μεγαλύτερες εταιρεες προϊόντων καθαρισμού στην Ελλάδα, η Mopatex Ελλάς ΕΠΕ, συμμετέχει και φέτος στο ειδικό χορηγικό πρόγραμμα «Οι 300 του ΠΑΟΚ», που συνεχίζεται για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους φίλους του ΠΑΟΚ να συνδυάσουν τη στήριξή τους προς την ομάδα με την προβολή της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.
Προφίλ εταιρίας: Η Mopatex Hellas ιδρύθηκε το 2003 ως συνέχεια της πολυετούς συνεργασίας της Αφοί Σαμαράς Ο.Ε. - Εισαγωγική με τον κολοσσό της ισπανικής βιομηχανίας καθαριότητας Mopatex S.A. Η άριστη δεκαετής συνεργασία μεταξύ Ελλήνων και Ισπανών, που ξεκίνησε με το ταξίδι του Γιώργου Σαμαρά στο Ontinyent της Βαλένθια το 1993, μετεξελίχθηκε φυσιολογικά σε ένωση των δυνάμεων των δύο εταιριών με την ίδρυση της σημερινής Mopatex Hellas. Η τεχνογνωσία και εμπειρία των Ισπανών, που δραστηριοποιούνται στο χώρο της καθαριότητας από τη δεκαετία του ’40 με πολλές πρωτιές σε πώληση νέων προϊόντων για όλη την Ευρώπη και υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 15.000 τ.μ., σε συνδυασμό με την εργατικότητα, τη συνέπεια και την ευστροφία των Ελλήνων, δημιούργησαν έναν εξαρχής εκρηκτικό συνδυασμό που αντικατοπτρίζεται στην αλματώδη ανάπτυξη της συνεργασίας τους.
Από τα 30 τ.μ. αποθήκης της Αφοί Σαμαρά το 1993, η εταιρία στεγάζεται σήμερα σε νεόδμητες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1.700 τ.μ. στη ΒΙΠΕ Θεσσαλονίκης έχοντας τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, γκάμα προϊόντων που καλύπτει το σύνολο των αναγκών του επαγγελματία στο χώρο της καθαριότητας, διαρκή είσοδο νέων και πρωτοποριακών προϊόντων και πελατολόγιο που ξεπερνά τους εξακόσιους επαγγελματίες, χονδρέμπορους και διανομείς σε ολόκληρη την Ελλάδα. Αυτά που δεν άλλαξαν με το πέρασμα του χρόνου είναι η συνεργασία μεταξύ Ελλήνων και Ισπανών και η προσήλωση σε τέσσερις άξονες που για την εταιρία μας αποτελούν το κλειδί της επιτυχίας: ποιότητα - συνέπεια - σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη - προσιτές τιμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: