Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Παρέλαβε το «Χρυσό Παπούτσι» ο Μέσι!!

Το «Χρυσό Παπούτσι» βρήκε τον κάτοχό του, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός χάρις στα 50 γκολ που σημείωσε την περσινή σεζόν, παρέλαβε ακόμα ένα ατομικό βραβείο που, μαζί με όλα τα υπόλοιπα, αποδεικνύει πως είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο.
Ο παλαίμαχος φορ της Μπαρτσελόνα, Λουίς Σουάρες, τον οποίο ξεπέρασε όσον αφορά στα γκολ σε επίσημους αγώνες ο Μέσι, παρέδωσε στον μικρόσωμο Αργεντινό ακόμα ένα βραβείο που θα προσθέσει στην συλλογή του, το «Χρυσό Παπούτσι».
Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα πέτυχε πέρυσι 50 γκολ, αφήνοντας δεύτερο τον Κριστιάνο Ρονάλντο που πέτυχε 46. «Ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν να πάρω αυτό το βραβείο. Ανήκει σε όλη την ομάδα παρά σε ένα πρόσωπο. Θα συνεχίσω να πανηγυρίζω με τον ίδιο τρόπο, εκτός από το πρώτο γκολ που θα πετύχω μετά τη γέννηση του γιου μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μέσι, ο οποίος κατακτά το συγκεκριμένο βραβείο για δεύτερη φορά στην καριέρα του (η πρώτη ήταν τη σεζόν 2009/10).
*Ο μοναδικός Έλληνας που έχει κερδίσει το «Χρυσό Παπούτσι» είναι ο Νίκος Μαχλάς, που την περίοδο 1997/98 είχε πετύχει 34 γκολ με τη Φίτεσε στο ολλανδικό πρωτάθλημα.



πηγή: onsports.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: