Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Να γιατί μας έλειψε…!

Να γιατί μας έλειψε…
Δεκαεφτά μήνες πέρασαν από την τελευταία φορά που Ρίβερ και Μπόκα έδωσαν την τελευταία μεταξύ τους «μάχη».

Για τους απανταχού οπαδούς του ποδοσφαίρου αυτό φάνηκε με… αιωνιότητα.

Το 199ο (επαγγελματικό) «Superclassico» της ιστορίας ήρθε να μας δείξει όλους τους λόγους για τους οποίους μας έλειψε. Η ατμόσφαιρα στο «Μονουμεντάλ» συγκλονιστική.

Το παιχνίδι εξαιρετικό με τη Ρίβερ να προηγείται με 2-0 και την Μπόκα να καταφέρνει στην εκπνοή να παίρνει την ισοπαλία με σκορ 2-2.

Ναι κύριοι, μας έλειψε…

Για τους «μιγιονάριος» το ντέρμπι ξεκίνησε με τον ιδανικό τρόπο, καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Πόντσιο με απευθείας εκτέλεση φάουλ με το «Μονουμεντάλ» να παίρνει… φωτιά . Μεγάλη ευθύνη για το γκολ φέρει ο τερματοφύλακας της Μπόκα, Οριόν, με τα λάθος εκτίμηση που έκανε στη φάση. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό χωρίς όμως, να καταφέρουν κάτι περισσότερο στο πρώτο μέρος.

Το 2-0 για τη Ρίβερ ήρθε στο 70ο λεπτό μετά από καταπληκτική ενέργεια του Μόρα. Το γήπεδο και πάλι στο… πόδι και η πίστη για νίκη στο 199ο «Superclassico» να μετατρέπεται σε βεβαιότητα. Τότε, όμως, ήρθε η στιγμή να… μιλήσει η Μπόκα. Αρχικά οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 76΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σίλβα. Η μεγάλη στιγμή του ντέρμπι, όμως, έμελλε να έρθει στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, με το Ερβίτι να εκμεταλλεύεται την σύγχυση στην άμυνα της Ρίβερ και να κάνει το τελικό 2-2.


River Plate 2-2 Boca Juniors από goalsarena2012




πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: